Raspored rada odeljenja Doma zdravlja

Od danas je KOVID ambulanta za odrasle u prizemlju Doma zdravlja, uz radno vreme od 7 do 17 časova. Tu će se raditi i testiranje, laboratorijske analize i rendgen snimanje, takođe do 17 časova.

Sugrađani sa temperaturom i respiratornim infekcijama i dalje će koristiti glavni ulaz Doma zdravlja, a svi ostali ulaz sa zadnje strane zgrade – iza Hitne pomoći. Ostali pregledi pacijenata obavljaće se na drugom spratu Doma zdravlja, gde će u jednom krilu zgrade ordinirati lekari Opšte službe, u drugom lekari Medicine rada. Radno vreme je od 7 do 20 časova, vikendom i državnim praznicima od 8 do 18 časova.

Laboratorija na prvom spratu ponovo je na raspolaganju svim pacijentima, osim onima koji koriste usluge KOVID ambulante. Od danas u ambulanti Novo naselje i ambulanti u Domu penzionera rade lekari koji su tu bili i pre pandemije. U Novom naselju u prvoj smeni rade dva lekara, u drugoj jedan, dok ambulanta u Domu penzionera ima po jednog lekara u obe smene.

Obe ambulante će raditi radnim danima od 7 do 20 časova, dok vikendom i državnim praznicima neće raditi. Periodični pregledi radnika iz firmi i drugi specifični pregledi (za izdavanje lekarskih uverenja za vozačke dozvole, lekarskih uverenja za nošenje oružja itd) se takođe rade u Domu zdravlja.

Vakcinalni punkt ne menja lokaciju i radno vreme.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *