Postavljene stolice na stadionu na Pećini

 

U sklopu radova na obnavljanju i unapređenju celog kompleksa parka na Pećini, grad Valjevo ove godine sa milion dinara finansira postavljanje stolica na stadionu „Park Pećina“. Nabavljeno je 900 stolica u bojama zastave Srbije i u toku je njihovo postavljanje na tribine stadiona.

 

Ovaj stadion je prošle godine proslavio 100 godina postojanja, a njime sada gazduje Ustanova za fizičku kulturu „Valis“. Posle godina slabog održavanja, a naročito posle poplava 2014. godine, kada je stadion bio oštećen, usledile su godine sanacije ovog važnog sportskog objekta za Valjevo.

Ceo kompleks parka Pećina polako dobija lepši i uređeniji izgled. Ove godine je urađena nova trim staza, završava se izgradnja košarkaškog terena, a ono što je najvažnije, otpočelo se sa stručnom obnovovom, lečenjem i sađenjem drveća na Pećini.

Velikim zalaganjem rukovodstva grada Valjeva, pluća Valjeva kako još nazivaju ovaj park, ponovo će zasijati prepoznatljivim sjajem, koji pamte generacije Valjevaca, ljubitelja prirode, šetnje i sporta.

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *