Privremeni režim saobraćaja u Železničkoj ulici

Odobreno je preusmeravanje saobraćaja svih vozila iz dela Železničke ulice, od raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića do raskrsnice sa Ulicom Vojvode Mišića i u Ulici Vojvode Mišića od raskrsnice sa Pantićevom ulicom do raskrsnice sa Ulicom Vladike Nikolaja, na kojim se izvode radovi na izgradnji vrelovodne mreže.
Takođe, odobren je prolaz vozila na delu ulice zabranjenom za saobrćaj i to: za vozila za snabdevanje objekata, vozila stanara na postojeće parkinge i kolske ulaze u dvorišta i vozila izvođača radova koji nemaju alternativu za dopremu materijala na postojeća gradilišta u delu zatvorene ulice do ispred rova gde se obavezno fizičkim barijerama zatvara saobrćaj.
Zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje vozila na kolovozu i trotoaru u Železničkoj ulici i Ulici Vojvode Mišića gde se izvode radovi.
Radovi će se izvoditi fazno i izvođač radova je „Sinergy tech“ iz Beograda, koji je u obavezi da obavesti javnost pre početka svake faze izvođenja radova u periodu trajanja te faze.
U rešenju koje je uradilo nadležno odeljenje Gradske uprave Valjevo navedene su sve faze i zatvaranja ulica, kao i preusmeravanje javnog gradskog saobraćaja.
Faza 1. Zabranjuje se saobraćaj u Železničkoj ulici, od raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića do raskrisnice sa Ulicom Vojvode Mišića, bez ulaska u drugu graničnu raskrsnicu za vreme izvođenja radova na izgradnji vrelovodne mreže.
Faza 2. Zatvara se desni trotoar u Ulici Vojvode Mišića, od raskrsnice sa Pantićevom ulicom do raskrsnice sa Železničkom ulicom, posmatrano iz smera Pantićeve ulice za vreme izvođenja radova na izgradnji vrelovodne mreže.
Faza 3. Dozvoljava se naizmenično propuštanje vozila slobodnom saobraćajnom trakom Ulice Vojvode Mišića, za vreme izvođenja radova na izgradnji vrelovodne mreže.
Faza 4. Dozvoljava se naizmenično propuštanje vozila slobodnom saobraćajnom trakom Ulice Vojvode Mišića, od raskrsnice sa Železničkom ulicom do raskrsnice sa Ulicom Vladike Nikolaja, za vreme izvođenja radova na izgradnji vrelovodne mreže.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *