Počelo rešavanje problema sa snabdevanjem strujom u valjevskim selima

 

Nedelju dana pošto je potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike, prof. dr Zorana Mihajlović, organizovala prijem građana u Valjevu, danas je napravljen spisak valjevskih sela koja imaju problema sa snabdevanjem strujom, kao i rokovi za rešavanje tih problema.

 

Najpe su predstavnici Ministarstva, „Elektrodistribucije Srbije“ i lokalne samouprave obišli krajem prošle sedmice šest sela, a sada je utvrđena i dinamika rešavanja problema i određeni su rokovi do kada će sve biti završeno.

„U razgovorima sa građanima Valjeva videli smo da je najveći deo problema sa kojima se suočavaju u vezi sa snabdevanjem električnom energijom. Prvi zadatak koji smo odredili prošle nedelje je da ćemo objaviti spisak sela koja nemaju struju, način na koji će svaki problem biti rešen i rok koji je „Elektrodistribucija Srbije“ dala do kada će sve biti završeno. Zahvaljujemo svim meštanima koji su pomogli predstavnicima Ministarstva i „Elektrodistribucije“ i ukazali im na probleme na terenu. Ministarstvo će pratiti dalji tok realizacije svega što je planirano i vodićemo računa da rokovi koji su postavljeni budu poštovani“, rekla je Mihajlovićeva.

Na linku ispod možete videti spisak valjevskih sela sa problemima u snabdevanju električnom energijom i rokovima za njihovo rešavanje.

https://www.mre.gov.rs/dokumenta/sektor-za-elektroenergetiku/ostalo/prekidi-u-snabdevanju-elektricnom-energijom

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *