Gojković: Ovaj grad se menja, ali zahvaljujući građanima Valjeva, lokalnoj samoupravi i podršci države, a ne demagogijom koja nam je plasirana do 2012

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković istakao je danas da oseća potrebu da se oglasi povodom konferencije za novinare koju su danas održali Dragan Đilas i Marinika Tepić.

Kao gradonačelnik Valjeva i prvi na listi “Aleksandar Vučić – za našu decu” na poslednjim lokalnim izborima u Valjevu, osećam potrebu da se danas oglasim ovim saopštenjem i iznesem par zapažanja povodom konferencije za novinare koju su danas održali Dragan Đilas i marinika Tepić navodi se u početku saopštenja gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića.

– Ne mogu da sakrijem svoje veliko nezadovoljstvo činjenicom da Đilas nije mogao da se seti nijedne dobre stvari koju je uradio za Valjevo dok je bio na vlasti. Đilas je to i potvrdio pred prisutnim novinarima rekavši da će proveriti i poslati ukoliko nađe neki podatak.

Gojjković je istakao da je poražavajuće doći u jedan grad za koji oni tvrde da ga poštuju, a da ne zna da li je išta ikada uradio za njega i njegove stanovnike.

Jako sam ponosan na svoje sugrađane koji danas nisu iskazali podršku SSP i njihovom skupu, jer su bukvalno svi prisutni stali pod jednu krošnju drveta, uključujući i slučajne prolaznike koji su se tu zatekli. Politika SSP je politika prošlosti i za razliku od Dragana Đilasa ja ću se kao gradonačelnik Valjeva sa ponosom sećati jednog dana svih dobrih stvari koje smo uradili za ovaj grad.

Gradonačelnik je dodao da je ponosan na brzu saobraćajnicu Iverak – Lajkovac, na ulaganje u industrijsku zonu, za dolazak investitora, rekonstrukciju Gerentološkog centra i Doma zdravlja, rekonstrukciju Ulice Vuka Karadžića, kao i na izgradnju sportske hale.

Pričati o tome kako se drugi voze Rols-Rojsevima, a onda doći danas u Valjevo sa dva automobila vrednosti skoro 200.000 evra govori o duplim aršinima onih koji bi da menjaju Valjevo i državu. Ovaj grad se menja, ali zahvaljujući građanima Valjeva, lokalnoj samoupravi i podršci države, a ne demagogijom koja nam je plasirana do 2012. godine i pljačkaškim privatizacijama širom Srbije za vreme vlasti kojoj je pripadao i Dragan Đilas – navodi se u saopštenju gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *