Gradski odbor SNS Valjevo najoštrije osuđuje napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo najoštrije osuđuje još jedan u nizu  napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji se dogodio ispred zgrade predsedništva Srbije na Andrićevom vencu. Naime, nekoliko funkcionera Narodne stranke, predvođeni Vukom Jeremićem su došli u Predsedništvo u pokušaju da izazovu nasilje.

Pretnjama i uvredama upućenim predsedniku Srbije i to pred zgradom Predsedništva, Jeremić i njegove partijske kolege, pokazali su pravi profil nedemokratskog, necivilizovanog i nasilnog ponašanja.

Takvi politički pajaci su dobro poznati ovom narodu i neće proći u svojim namerama, tako da Vuk Jeremić ne može uveriti građane Srbije u njegovo poštenje, a ponajmanje ga osloboditi obaveze da narodu objasni odakle mu toliki novac, od koga je dobio i šta je obećao zauzvrat. Kao što je u svoje vreme kao ministar o trošku građana Srbije putovao po svetu, zloupotrebljavajući svoju poziciju u Ujedinjenim nacijama, povezao sa ljudima koje zbog korupcije istražuju međunarodni organi.

Jeremić je zaboravio da naš narod još uvek ispašta zbog njihovih izdajničkih odluka koje su doneli dok su vladali. U nedostatku programa svoje stranke on isključivo nudi pokušaje izazivanja nasilja.

Zanemario je samo jednu sitnicu,na vlast se dolazi glasovima naroda, naroda koji je prepoznao viziju za bolju budućnost Srbije,naroda koji se uverio da reči predsednika Aleksandra Vučića nisu bile prazne i mrtvo slovo na papiru, kao njegove. Građani Srbije dobro znaju ko je bio uz njih kada je država bila pred bankrotom, ko im je vratio dostojanstvo, doveo  strane investitore ,otvorio fabrike, obilazio  srpska sela i gradove, koji se bori za svaku stopu ove zemlje, za svakog građanina, za svaku deonicu puta koja će ovu Srbiju odvesti u bolje sutra.

Zato je poruka svima onima koji bi da napadaju, linčuju, omalovažavaju i prete, da im njihove predstave neće proći, da su njihove maske davno pale i da građani Srbije veruju i podržavaju predsednika Aleksandra Vučića.

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *