Dom zdravlja Valjevo uručio zahvalnice za podršku u vreme pandemije

 

Dom zdravlja Valjevo jeorganizovao malu svečanost na kojoj je uručio zahvalnice institucijama, preduzećima i pojedincima za saradnju, humanost i svestranu pomoć u periodu pandemije KOVIDA-19 i rekonstrukcije Doma zdravlja.

– Zahvaljujem vam za sve što ste učinili za Dom zdravlja u najbitnijim trenucima, od samog početka pandemije i kasnije, a sve to u vreme kada polovina naše zgrade nije bila u funkciji zbog rekonstrukcije. Stoički smo podneli ovih godinu i po dana, nadam se da ćemo svi ostati jaki kao i do sada. Takođe se nadam da ćemo i ubuduće sarađivati na zajedničko zadovoljstvo – kratko se prisutnima obratila dr Branka Antić, direktor Doma zdravlja Valjevo.

Zahvalnice su dobili: MUP Republike Srbije – Policijska uprava Valjevo, Bezbednosno-informativna agencija RS, Ministarstvo odbrane, VP 9845, Auto-moto savez Valjevo, Humanitarna organizacija „Operimo ruke-otvorimo srce“, Europrom, Ingrap-omni, Vujić Valjevo, Samedi, Voda-voda Banja Vrujci, Sava kop, Pavić, Rio, Moler, Sparrow World, Orhideja kolor, Miranova, Vugi 014-Bucko, Slobodan Gvozdenović, Branka Miholjčić, Milan Vilotić, Andrija Vlajković, Goran Omerović i Biljana Ranković Vasiljević.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *