LONČAR: Obnovom 5.000 kvadratnih metara Doma zdravlja urađen je veliki posao za građane Valjeva

Obnovom 5.000 kvadratnih metara Doma zdravlja urađen je veliki posao za građane Valjeva, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar tokom posete toj zdravstvenoj ustanovi.
Lončar je istakao da ka tom Domu zdravlja, centralnoj zdravstvenoj ustanovi na primarnom nivou u Valjevu, gravitira 100.000 ljudi i da ona, s obzirom na veliku razuđenost područja, služi velikom broju građana.

Lončar je naveo da će vrednost radova dostići 350 miliona dinara, dodajući da se čeka i novi nameštaj, koji bi trebalo da stigne do 29. juna.
“Ogroman posao je urađen, služiće našim građanima da u boljim uslovima sačekaju i budu pregledani i lečeni. Ovo je i za naše junake, lekare, sestre i spremače, koji će sada moći mnogo bolje da rade”, rekao je Lončar.
Najavio je novu posetu, kada renovirani Dom zdravlja bude spreman da primi prve pacijente.
“Sve je novo, uređeno, nameštaj treba da stigne do 29. juna, kao i još neke sitnice koje su ostale da se odrade do tada, a ja ću doći ponovo da obiđem i da proverim da li je sve stiglo i da li je završeno sve što smo se dogovorili”, rekao je Lončar.

 

Lončar nezadovoljan radom bolnice u Valjevu, najavio smene

Ministar zdravlja izjavio je danas da nije zadovoljan time što već dve godine rukovodstvo bolnice u Valjevu ne može da se saglasi oko rekonstrukcije, i najavio smene u toj zdravstvenoj ustanovi.

Lončar je prilikom posete obnovljenom Domu zdravlja u Valjevu rekao da je država obezbedila novac, ali da nije na njemu da odluči kako treba da izgleda rekonstrukcija bolnice.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *