Gradski odbor SNS Valjeva  zapečatio je sudbinu Nebojše Stefanovića: Njemu i njegovima više nema mesta međju nama…

 

Gradski odbor Valjeva Srpske napredne stranke na večerasnjoj sednici jednoglasno je odlučio da zatraži smenu Nebojše Stefanovića sa svih državnih funkcija i sa mesta predsednika Gradskog odbora SNS u Beogradu kao i smenu kompletnog rukovodstva GO SNS Beograda.
Tokom održanih sastanaka najveće nezadovoljstvo i kritike članstva odnosile su se na rad predsednika Gradskog odbora Beograda i doskorašnjeg ministra unutrašnjih poslova, a sadašnjeg ministra odbrane Nebojše Stefanovića i njegovih saradnika, pre svega zbog afere prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ugrožavanja njegove lične bezbednosti i članova njegove porodice.
Zbog svega javno rečenog članovi gradskog odbora Valjeva zahtevaju da se do kraja ispita ko je prisluškivao Vučića i njegovu porodicu i zbog čega tadašnji ministar policije Nebojša Stefanović nije reagovao i zaštitio predsednika Srbije i njegovu porodicu.
Na sastancima je zatražena ne samo smena sa svih funkcija nego i isključivanje iz članstva Stefanovića i svih njegovih saradnika koji su odgovorni za ugrožavanje bezbednosti Vučića i njegove porodice.
Posebno je i ovom prilikom naglašeno da Vučić nikako ne sme da se pomera sa mesta predsednika stranke i da jedino on može da bude kandidat SNS za predsednika Srbije na predstojećim izborima.
Data je posebna podrška predsednikovom bratu Andreju i sinu Danilu koji su, godinama “ izloženi sramnim i brutalnim napadima od strane interesnih političara- kriminalaca, tajkuna i njihovih medija”.
Od nadležnih organa se traži da se posebno obrati pažnja na bezbednost porodice Vučić i predsednika Srbije, koji je javno objavio žestok rat mafiji i poručio da će svi kriminalci brzo biti pohapšeni i procesuirani ma gde god se nalazili i krili”….

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *