DOLAZE VELIKE STVARI, DRŽAVA ĆE ULOŽITI VELIKI NOVAC U VALJEVSKI KRAJ!

Vučić: Ljudi su maštali o putevima! Posle 75 godina uspevamo to da rešimo!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počeo je danas nešto posle 10 sati obilazak radova na izgradnji brze saobraćajnice od Iverka do Lajkovca, koja će Valjevo povezati sa auto-putem Miloš Veliki. Kineski partneri danas su potvrdili da će radovi biti završeni godinu dana pre roka, a Vučić je najavio i skoro potpisivanje ugovora o izgradnji nemačke fabrike u Valjevu.

Mislim da ono što decenijama nije ulagano u Valjevo, biće u naredne 2-3 godine. Dovođenje gasovoda, snabdevanje valjevskih naselja gasom, kanalizacija i tri prečistača, to je potpuno drugi život. Sve to uz novu halu koju ćemo da gradimo, i nadam se da ćemo moći da uradimo drugu fazu rekonstrukcije valjevske bolnice. Govorimo o velikom novcu koji će država da ulaže u valjevski kraj.Najavio je i skoro potpisivanje ugovora o izgradnji nemačke fabrike u Valjevu gde će prosečna plata biti oko 1.000 evra.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели INFO 24 | Najnovije vesti 🇷🇸 (@info24.rs)

3 Komentara

  1. March 23, 2021 - 11:30 am

    Napokon lepe vesti za Valjevo i njegove sugradjane, pocinje novi zivot i realizacija svih velikih projekata.

    Reply
  2. Emilija
    March 23, 2021 - 12:02 pm

    Konačno se. O Valjevu pričaju lepe stvari, konačno imamo realizaciju velikih projekata u saobraćaju, energetici,komunalnoj infrastrukturi, ekologiji…

    Reply
  3. Đorđe
    March 23, 2021 - 12:11 pm

    Velike stvari se dešavaju u našem gradu. Najzad Valjevo je veliko gradilište od brze saobraćajnice Iverak- Lajkovac, privredne zone, dolaska dve nemačke fabrike do najave gasifikacije grada i prigradskih naselja, Hale sportova. San je postao java. Hvala predsedniku Vučiću novom gradskom rukovodstvu.

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *