Nastavlja se vakcinacija Mioničana, Janković pozvao građane da se vakcinišu

Dom zdravlja Mionica nastavlja vakcinaciju nepokretnih lica. Imunizaciju na terenu sprovode lekar i medicinska sestra uz prethodno obavljen pregled. Svi ostali Mioničani mogu da se prijave putem portala elektronske uprave https://imunizacija.euprava.gov.rs ili na broj telefona 0800 222 334. Na raspolaganju su dovoljne količine doza i vakcinacija se odvija bez zastoja. Revakcinacija se obavlja u vremenskom periodu od 09-15 časova na vakcinalnom punktu kod laboratorije, a vakcinacija prvom dozom u vremenskom priodu od 15-20 časova na istom vakcinalnom punktu.

Predsednik opštine Mionica, Boban Janković, apelovao je na građane da budu odgovorni i da se vakcinišu, jer je to jedini način da pobedi pandemija Kovid 19 i stekne kolektvini imunitet.

– Kako bismo sačuvali zdravlje i vratili se u normalne tokove života, potrebno je da se vakcinišemo. Duboko verujem da smo na korak do pobede u borbi protiv korona virusa. U narednom periodu očekuju nas mnogobrojna sportska takmičenja i zbog toga, mi roditelji, bake i deke moramo se ponašati odgovorno kako bi naša deca ponovo zaigrala pred punim tribinama i pokazala svoj beskrajni talenat. Više nego ikada potrebna nam je solidarnost i odgovornost i zato apelujem na sve sugrađane da se vakcinišu i da sačuvaju sebe i svoje najdraže – rekao je Janković.

Do sada je vakcinisano 1136 građana Mionice, a revakcinu je primilo njih 853.

Kolubarski Info

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *