Prijem za odbojkašice kod predsednika Opštine Lajkovac

Šef stručnog štaba Branko Kovačević istakao je da je ekipa Železničara napravljena sa ambicijama da se bori za oba trofeja, a da je svakako očekivan bar jedan.

Branko Kovačević

„Ovaj trofej mi je možda i draži posle neočekivanog i šokantnog poraza od Partizana u četvrtfinalu plej-ofa Superlige, jer su devojke za kratko vreme uspele da prebole poraz. Ne samo da smo osvojili trofej, nego smo prikazali najbolju igru ove sezone. Mislim da smo u ekipi napravili dobar spoj iskustva i mladosti i da su mlađe devojke dovoljno napredovale.“

Žika Lazarević i Andrija Živković

Predsednik kluba Živorad Lazarević se nada da će Železničar uspeti da zadrži najveći deo tima iz ove sezone, imajući u vidu izvanredne uslove za rad i život koje pruža svojim odbojkašicama, ali i da dovede još mlađih igračica kako bi obezbedili budućnost kluba.

Odbojkašice Savić, Batinić, Mirosavljević

Želja je sinoć u finalu Kupa Srbije u Vrnjačkoj Banji pobedio Ub sa 3:0 (25-18, 25-19 i 25-22).

Aleksandra Gajić, kapiten

Treći pehar Kupa Srbije podigle su odbojkašice: Vanja Ivanović, Tamara Marković, Barbara Batinić, Maja Savić, Aleksandra Uzelac, Nada Mitrović, Ana Bjelica, Sara Ranković, Aleksandra Gajić, Milana Rajlić, Jovana Mirosavljević, Marina Vujović, Anica Kutlešić i Rada Perović. Stručni štab: šef Branko Kovačević, pomoćnik Vladimir Živković, statističar Lazar Tabaković i kondicioni trener Srećko Mijatović.

Tabaković ,Kutlešić, Gajić, Vujović

Kolubarski Info

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *