SPS-JS izrazila zahvalnost predsedniku Srbije

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će tokom leta bili položen kamen temeljac za izgradnju nemačke fabrike u Valjevu, za više od 500 zaposlenih, a povodom ovih vesti koalicija SPS-JS izdala je saopštenje za javnost u kome upućuje zahvalnost predsedniku države Aleksandru Vučiću  za dolazak nemačkih investitora.

„Povodom izjave Predsednika Republika Srbije Aleksandra Vučića da će u Valjevu nemačka kompanija izgraditi fabriku, izdajemo sledeće saopštenje:

Želimo da se zahvalimo Predsedniku Republike Srbije na lepim vestima koje se odnose na naš grad, a koje predstavljaju početak novog razdoblja u istoriji Valjeva.  Dolazak nemačke kompanije znači nove investicije, nova radna mesta, novo zapošljavanje, nove ulice i puteve, nove mostove, nove škole, obdaništa i bolnice. Rečju, realizacija najavljenog garantuje sigurnu i svetlu budućnost za Valjevke i Valjevce.

Drago nam je da je naš glas podrške došao do Predsednika Republike Srbije i Vlade Republike Srbije, te da smo time dali svoj skromni doprinos najavi velikih stvari za naš grad.

Kao opoziciona odbornička grupa u lokalnom parlamentu, nastavićemo da imamo konstruktivan pristup po pitanju razvoja našeg grada. Istovremeno, poručujemo da ćemo kao i do sada biti najglasniji u osudi svakog pokušaja da onemogući realizaciju projekta Srbija 2020 – 2025. Takođe, nećemo nikome dozvoliti da umanji napore i značaj Državnog vrha da naš grad krene napred time što će zasluge državnih vlasti pripisati sebi.

ODBORNIČKA GRUPA SPS-JS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *