Obaveštenje Doma zdravlja Valjevo

Dom zdravlja obaveštava građane da će, zbog radova na glavnim vratima, od ponedeljka 15. februara u zgradi Doma zdravlja biti otvorena dva bočna ulaza: za decu i učenike bočni ulaz u Pedijatriju, a za odrasle vrata koja se nalaze sa zadnje strane zgrade, u blizini ulaza u Hitnu pomoć.

Iz istog razloga neće raditi pult za informacije, a zbog rekonstrukcije ni fiksni telefoni Doma zdravlja neće biti u funkciji nekoliko dana. Dom zdravlja Valjevo moli sugrađane za razumevanje zbog ove situacije.

Za neradne dane povodom Dana državnosti , 15. i 16. februara, dežuraće lekari na opštoj medicini (drugi sprat) i na Pedijatriji.

Hronična terapija moći će da se produži telefonom i u praznične dane, u ponedeljak i utorak od 8 do 13 sati. Podsećamo da su brojevi telefona 064 8321 997 i 064 8321 431.

Hronični pacijenti terapiju mogu produžiti i digitalnim putem, preko sajta Doma zdravlja www.dzvaljevo.rs , klikom na Portal za pacijente i popunjavanjem jednostavnog formulara koji se nalazi na toj stranici.

Kolubarski Info

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *