Gradonačelniku Valjeva uručena zahvalnica od Vojske Srbije

Na današnjoj sednici staba  grada Valjeva, komadantu Štaba dr Slobodanu Gvozdenoviću uručena je zahvalnica Voske Srbije, za ostvarenu sradnju i donaciju i borbu protiv zarazne infekcije “Covid 19”. Zahvalnicu u ime Vojske uručio je komadant garnizona Valjevo, pukovnik Zoran Smiljanić. 

Slobodan Gvozdenović
Slobodan Gvozdenović, Foto: Kolubarski Info

“To je jedna zahvalnst za uspešnu saradnju grada Valjeva, Štaba za vanredne situacije  i komandanta  garnizona Valjevo. Moram istaći da je ostavrena  puna saradnja na raznim poljma, od dočeka ruske delegacije, dezinfekcije ulica i javnih ustanova i još mnogo toga. Čast mi je i zadovoljstvo što sam  dobio zahvalnicu od Vojske Srbije, koja je jedna od stubova našeg društva”, istakao je za INFO 24 dr Slobodan Gvozdenović, gradonačelnik Valjeva.

Gvozdenović se zahvalio u svoje ime, ali  i svih predstavnika ustanova grada Valjeva, i napomenuo da je grad prvi uveo restriktivne mere u Srbiji i pretpeo najveći udar zaraze koronavrusom.  

Slobodan Gvozdenović
Slobodan Gvozdenović, Foto: Kolubarski Info

Inače, prema poslednjim podacima na današnji dan, broj zaraženih od koronavirusa u Valjevu je 195, a na nivou Kolubarskog okruga 296. Od 28 smrtnih slučajeva u okrugu, 19 je u Valjevu. Ukupno je izlečena 231 osoba, od čega iz grada na Gradcu njih 149. U poslenja 24 časa, na teritoriji Kolubarskog okruga nije bilo novoobolelih od COVID – 19.

Za Kolubarski Info iz Valjeva, Nada Dželebdžić, Foto: Kolubarski Info

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *