Nakon rasula u DS: Milovan Mića Marković opet kadrira po Valjevu

Nedugo nakon nedavnog rasula unutar Gradskog odbora Demokratske stranke u Valjevu, kada je taj odbor ostao bez 19 svojih članova koji su podneli ostavke nezadovoljni radom svog predsednika Slobodana Pavlovića, a potom i njegove ostavke na tu, ali i na sve druge stranačke funkcije u Demokratskoj stranci, stari kadar demokrata, Milovan Mića Marković, otkrio je ko mu nanosi štetu, ko po njemu ne bi trebalo da bude kandidat za gradonačelnika Valjeva na predstojećim izborima i kome će narediti da napadne sadašnjeg gradonačelnika dr Slobodana Gvozdenovića.

Milovan Mića Marković, bivši direktor Železnica Srbije, prema rečima očevidaca, viđen je tokom večeri u društvu Dragana Jovanovića, radnika JKP “Vidrak”, zaduženim za kadrovsku politiku valjevskog DS-a.

U razgovoru koji su vodili u jednom valjevskom kafiću, Marković se svom kolegi požalio kako im veliku štetu nanosi njihov saborac Željko Đukić zbog toga što ih, kako je rekao, “pljuje” po društvenim mrežama.

Marković, koji je opustošio Železnice Srbije, a prethodno i Direkciju za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva, na čijem se čelu takođe nalazio, rekao je da Dragan Đilas nije za to da dr Boško Đukanović bude kandidat za gradonačelnika Valjeva na predstojećim izborima, ali da ipak treba sačekati, te da ni on lično nije u dobrim odnosima sa Đukanovićem.

Kako prenose prisutni, Mića Marković je rekao i da doktora Đukanovića ne bi trebalo promovisati ispred Demokratske stranke i da treba “napasti” gradonačelnika Valjeva dr Slobodana Gvozdenovića.

Mića Marković je potom rekao da će novom šefu valjevskih demokrata lično narediti da oštro napadne Gvozdenovića.

Inače, prema tvrdnjama mnogih, Milovan Marković vlasnik je dva dupleksa u Beogradu, a njegovo bogatstvo se procenjuje na više miliona evra. Poznat je po reketiranju brojnih kooperanata Železnica Srbije, a ima i onih koji navode da je sve “prljave” poslove obavljao preko firme “Četnik” iz Valjeva.

milovan mica markovic valjevo 2
Dragan Jovanović u društvu Milovana Miće Markovića

Ostale vesti pročitajte ovde.

1 Komentar

  1. Ilija Cvorak
    May 26, 2019 - 9:39 am

    Jao pa ovo vise nemoze da se istrpi, pa znate vi kako su oni uzimali preko neke zenske gorivo sa pumpe i preprodavali ga? Ima te otpremnice jos u firmu?

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *