Završena ski sezona na Divčibarama

Ski sezona na stazi Crni vrh na Divčibarama koja je počela je 29. decembra 2018. godine završena je u petak.

Za 70 dana koliko je sezona skijanja trajala stazu je posetilo više od 10.000 skijaša što je za 50 odsto više od prošle sezone. Po broju prodatih karata ovo je najuspešnija sezona od kada je Divčibare Ski Resort preuzelo u zakup skijalište od grada Valjeva 2016. godine.

Najveći broj posetilaca ovom skijalištu bio je iz Beograda, Novog Sada i Valjeva, slede Šabac, Loznica i Obrenovac, a zatim Lazarevac, Požega, Čačak i Gornji Milanovac.

Za vreme skijaške sezone na stazi je održana prva trka u organizaciji Divčibare ski resorta – Humanitarna trka u vožnji paralelnog slaloma, obezbeđeno je besplatno skijanje, ski škola i oprema za učenike više valjevskih srednjih škola, podeljeno je 140 beslplatnih ski karata putem društvenih mreža za skijanje ponedeljkom. Na stazi su radili: škola skijanja, ski rental i ski kafić, a svakog vikenda, kada je vreme dozvoljavalo, organizovane su ski žurke.

Iz Divčibare SKi resporta se zahvaljuju svima koji su im svojim dolascima, interesovanjem, komentarima i sugestijama ukazali poverenje i na taj način podržali privatnu inicijativu i trud koji ulažu kako bi ovo skijalište iz godine u godinu bivalo sve atraktivnije i bolje.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *