VIŠE OD 120.000 GRAĐANA ČEKA PUTINA I VUČIĆA ISPRED HRAMA SVETOG SAVE!

Veliki broj građana iz cele Srbije krenuo je od Terazija u šetnju podrške predsednicima Rusije i Srbije, Vladimiru Putinu i Aleksandru Vučiću, ulicom kralja Milana do Hrama Svetog Save, da bi pozdravili dva predsednika.

Na čelu kolone građani nose transparente na kojima piše: Spasiba president i Za slobodnu i pristojnu Srbiju.

U koloni je i kamion u kome je trubački okrestar Dejana Petrovića.

Takođe, oni nose zastave Srbije, zastave sa likom Aleksandra Vučića na kojima piše „Vučić Srbija“, zatim zastave sa obeležjima SNS na kojima piše „Vučiću Srbine“, transparent na kome su fotografije srpskog i ruskog lidera, a može se videti i transparent na kome piše: „Jedan od 300 miliona“.

Gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović za INFO 24 i Kolubarski Info rekao je da je danas došao u Beograd kako bi pružio podršku predsedniku Vučiću i poseti predsednika Rusije Vladimira Putina.

“Gradski odbor SNS koji zajedno sa patriotskim nevladinim organizacijama i udruženjima gradjana organizuje odlazak građana Valjeva za Beograd radi dočeka predsednika Putina, zahvaljuje se svim članovima i građanima koji su pošli za Beograd da pozdrave ruskog predsednika.
Ovim putem se izvinjavamo ogromnom broju gradjana koji nisu mogli da krenu zbog nedovoljnog broja autobusa, iako smo angažovali sve raspoložive kapacitete”, rekao je predsednik Gradskog odbora SNS Valjevo, dr Slobodan Gvozdenović.

Prema njegovom mišljenju, ceo srpski narod trebalo bi da bude zahvalan na ordenu Aleksandra Nevskog koji je Putin dodelio Vučiću.

„Potrebno je da odnose zasnivamo na tradiciji i pravoslavlju i da što bolje ekonomski sarađujemo. Rusija je ogromna zemlja i samo njihova naklonost i razumevanje dosta znači Srbiji u svetu koji je danas pun kontrasta“, rekao je Gvozdenović.

Inače, šetnja građana koji su u Beograd došli iz mnogih gradova Srbije biće završena na platou kod Hrama Svetog Save gde će građani pozdraviti predsednike Rusije i Srbije.

Podršku poseti Vladimira Putina Srbiji dali su na ovaj način građani iz cele Srbije, Kraljeva, Valjeva, Loznice, Niša, Kruševca, Kragujevca, Novog Sada…

S.R.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *