Tri srebrne medalje za valjevske karatistikinje

Takmičarke „Karate kluba 014“ osvojile su tri srebrne medalje na prestižnom međunarodnom turniru “Kup oslobođenja Podgorice”, koji je održan u glavnom gradu Crne Gore.

Na ovom takmičenju nastupile su Andrea Krstić i Nikolina Đurić. Obe takmičarke su dostojanstveno prestavljale boje reprezentacije Srbije, Grada Valjeva i kluba 014. U veoma jakoj konkureniji Andrea Krstić je došla do finala u kategoriji pionira i osvojila srebrnu medalju. Nikolina Đurić je u dve klase kadetkinja i juniorki došla do dva finala i osvojila dve srebrne medalje.

„ Ovako dobar rezultat na međunarodnoj sceni rezultat je marljivog rada takmičarki koje su osvojile medalje i rezultat pravilnog i profesionalnog treninga od strane trenera-menadžera KK 014. Uprava i treneri KK 014 veoma su ponosni na postignute rezultate kluba u ovoj godini, kako na domaćoj tako i međunarodnoj karate sceni. Postignuti rezultati daju motivaciju svim članovima kluba i trenerima za postizanje još boljih rezultata“, saopšteno je iz ovog valjevskog karate kluba.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *