Gradonačelnik brine o svakoj porodici u Valjevu i poručuje: I ako mnogi žele mi stati nećemo!

U Gornjim Leskovicama, u zaseoku Kušakovići počelo je asfaltiranje 1400 metara puta. Ovaj put je veoma značajan za brojne meštane. Prvim tenderom za investiciono održavanje seoskih puteva planirano je 29 miliona dinara bez PDV-a i radovi se sprovode na osnovu ovog tendera.
Gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović sa saradnicima je danas obišao ove radove i razgovarao sa meštanima o tome šta još grad može pomoći u ovom kraju.
„Planirali smo još sredstava za asfaltiranje i investiciono održavanje seoskih puteva i ubrzo ćemo raspisati javnu nabavku i za to. Mi obećanja ispunjavamo, radimo i gradimo! Ima tu nekih koji to oporavaju, pa vidim da su elementarne nepogode iskoristili ne bi li ispromovisali sebe i ne bi li na muci naroda rekli nešto i pljunuli ovu vlast, koja je uz narod i sa narodom, stalno na terenu“, rekao je gradonačelnik.

Predsednik Skupštine grada Milorad Ilić je rekao da je ovaj put ozbiljniji ulazak u Leskovice, Lelić i ostala planinska mesta ovog kraja, jer je narod zaslužio da se urede ovi seoski putevi.
„Ovde ima dosta ljudi koji su ostali na selu, što je značajno za naš grad. Posebno bih istakao da ovaj put vodi ka rodnoj kući vojnika Stojadina Mirkovića, u kojoj živi njegova majka Anica Mirković. Za nas u Valjevu, Stojadin je narodni heroj! Poginuo je 28. septembra 1991. godine na Bedeniku. Svake godine kod škole mi obeležimo dan njegove pogibije, ali izgradnja ovoga puta je najbolji način sećanja na Stojadina Mirkovića i obeležavanja njegovog herojskog dela. Mi smo ovim samo ušli u Leskovice i siguran sam da ćemo do kraja ove i početkom sledeće godine uraditi još puteva. Već spremamo put od Đurove česme do izlaska na Užički put, čime će ovaj kraj biti povezan sa Valjevom.

Odbornik u Skupštini grada Valjeva i predsednik MZ Leskovice Mihailo Spasić se zahvalio gradskoj vlasti, jer je za dve godine mandata, u Leskovicama urađeno oko tri kilometra puta. On je rekao da je ovaj put veoma značajan za ljude koji žive u Leskovicama, koje su veliki kraj. Put je značajan i zbog prevoza poljoprivrednih proizvoda, rekao je odbornik Mihailo Spasić.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

 

1 Komentar

  1. Dragicaiz Valjeva
    August 5, 2018 - 5:24 pm

    Pustite neka zlobni pricaju sta hoce , vidi se da se grad razvija i da se radi

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *