Prva samostalna izložba crteža Milice Gajić

U četvrtak, 26. jula 2018. godine u 20 časova u Holu Centra za kulturu otvorena je prva samostalna izložba mlade umetnice iz Valjeva, Milice Gajić.

Na početku programa sve prisutne posetioce pozdravio je gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović i tom prilikom rekao da se radi o veoma talentovanoj umetnici.

Izložbu je otvorio Dejan Bogojević, multimedijalni umetnik i član Gradskog veća zadužen za kulturu, koji je između ostalog rekao: “Sve je u emociji – možemo reći, emocije ovde varniče. Njeni likovi progovaraju svoje životne priče, svoja nadanja, svoje strahove.

milica gajic izlozba 2

Ne štedi se umetnica, ne štede se lica u nastajanju. Umetnost ne trpi kompromis. Ja joj od sveg srca želim uspeh u daljem bavljenu teškim, ali predivnim poslom, traganjem za umetničkim istinama. Umetnost je najživlja istina”. Za muzički deo programa je bila zadužena Dunja Bogojević, učenica VI razreda muzičke škole (klavir), dok je program vodila Milica Radosavljević. Na kraju, publici se obratila i autorka, Milica Gajić koja se svima zahvalila i koja nije krila zadovoljstvo uspehom izložbe i izuzetno velikom posetom.

milica gajic izlozba 3

milica gajic izlozba 4

Ostale vesti možete pročitati ovde.

1 Komentar

  1. Dragicaiz Valjeva
    July 27, 2018 - 10:11 am

    Sve čestitke i pohvale. Toliki talenat , svaka cast. Puno pozdrava za Gajice

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *