Da li je Opšta bolnica Valjevo u opasnosti zbog blokade računa od sudskih presuda i koliko sporova je izgubljeno na sudu?

Javnost u Valjevu nikada nije bila upoznata, koliki su stvarni dugovi valjevske bolnice, niti je poznato kakva je struktura tog duga. Činjenica je da se o tome uporno ćuti , kao i da je veliki broj zaposlenih koji tuže bolnicu po raznim osnovama.

Spominje se da su u pitanju nepravilno isplaćivane plate zaposlenih poslednjih 10 godina, kao i nadoknade za dežirstva i pripravnost. Da li je to tacno ili ne pitanje je na koje kolubarski.info trazi odgovor!?

Koliko je novca isplaćeno zaposlenima bolnice, po raznoraznim sudskim presudama poslednjih 10 godina?

Pitamo, koliko je do sada Opšta bolnica (OB) Valjevo isplatila novca na ime sudskih presuda svojim radnicima? Zašto im se novac dugovao, ili ako je bilo pogrešnog obračuna plata i drugih primanja, gde je novac nestao?

Da li je Tužilaštvo u Valjevu primilo krivičnu prijavu o kupovini skenera pre 15 godina, gde je stari skene, repariran, prikazan kao novi?

Ko zataškava ove afere stare 15 godina i da li je filijala RFZO-a utvrdila koliki je dug bolnice za netačno fakturisanje usluga i nenamensko trošenje sredstava?

Opsta bolnica Valjevo je u opasnosti od blokade računa zbog sudskih presuda a valjevski mediji o tome ćute!?

Da li gospođa Pijačna barometarka, samoprozvana novinarka, ikada pitala koliki je dug valjevske bolice i da li je taj dug napravio dr Ilija Tripković koji je bio direktor od 2000 do 2014 godine.

Bacajući pare na sve i svašta – “na ice i piće” a kako se priča u Valjevu dr Tripković ima stan u Londonu i nekoliko stanova u Beogradu. Verovatno je on uzor Poćuti koji je najpre sagradio kuću u Valjevu a kako čujemo i on ima par stanova u Beogradu od kojih jedan u beogradskoj opštini Voždovac na prestižnoj lokaciji.

Dragan Jeremić poznatiji kao Poćuta ili 357 ima stan u opštini Voždovac na veoma popularnoj i prestižnoj lokaciji u Beogradu. Pitamo Jeremića od kojih para je priuštio sebi ovu nekretninu kao jednu u nizu? 

Kolubarski.info se nada da će i Poćuta i Tripković jednom položiti račune i objasniti kako su od prosečnih plata stekli ovolike nekretnine!? A njihovim računima u inostranstvu treba da uđu u trag nadležni državni organi.

Kolubarski.info postavlja pitanje u kakvim su odnosima načelnik sup Marković i Poćuta!? O njihovom odnosu ćemo posebno istraživati i upoznati javnost.

Pijačna barometarka

www.kolubarski.info

2 Komentara

  1. Irena valjevo
    June 30, 2018 - 11:14 pm

    Jek ovo znaci da ce bolnica da nam bankrotora? Jel se zatvara? Sve treba pohapsiti ja ne mogu da verujem sta citam. Blagi uzas

    Reply
  2. Goca
    July 1, 2018 - 12:41 pm

    Blagi boze

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *