(VIDEO) OČEVIDAC STRAVIČNE NESREĆE NA DIVČIBARAMA: Samo je nešto puklo, DEČAK JE OSTAO DA LEŽI, A AUTOMOBIL JE ODJURIO!

U strašnoj nesreći koja se danas dogodila na Divčibarama poginio je dečak (10) iz Subotice, a dve devojčice su pretrpele lakše povrede.

Da podsetimo, vozać “tojote” Vladimir V. (43) naleteo je na kolonu dece na Divčibarama, kod hotela Pepa, pri čemu je dečak A.D. (10) iz Subotice izgubio život,

Žena koja je bila očevidac ove tragedije i dalje je potresena zbog prizora kojem je prisustvovala:

“Deca u to vreme idu u šetnju i niko nije mogao da predvidi đšta će da se desi. Odjednom je nešto puklo, ja sam se okrenula i videla da dečak leži, a automobil je samo projurio. Pala je i jedna devojčica, ali je ona odmah ustala”, kaže potresena žena i nastavlja:

“Deca su se uznemirila, vrištala su i plakala, a onda su ih učiteljice vratile u hotel. Potom je stigla Hitna pomoć, ali dečaku očigledno nije bilo spasa”, kaže ona i dodaje da su sigurnosne kamere na hotelu sve snimile i da su snimci predati policiji.

Drugi očevici su za portal Kolubarske.rs ispričali da je na početku kolone dece bila učiteljica, a na začelju rekreator, koji je uočio dolazak automobila koji se, ne smanjući brzinu kretao, pravo na kolonu mališana.

“Vozač nije uočio ni rekreatora koji je mahao rukom pokazujući mu da stane”, rekli su očevici.

Policija je na licu mesta uhapsila Vladimira V. zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i u zakonskom roku biće sproveden nadležnom tužilaštvu.

Kako se nezvanično saznaje, on je rekao da su na njegovom automobilu otkazale kočnice.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *