Dragan Jeremić zanemeo pred ministarkom

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarska građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović sa svojim saradnicima u petak je posetila Valjevo. Pred kraj posete održan je radni sastanak sa rukovodiocima Kolubarskog okruga i čelnicima grada Valjeva.

Tokom sastanka predsednik opštine Ljig, Dragan Lazarević, ukazao je na brojne probleme sa kojima se opština Ljig suočava. On je istakao da opština Ljig trenutno trpi ogromne probleme zbog poslova koje Direkcija za zemljotres i obnovu Kolubarskog okruga nije završila.

Problemi su, prema rečima Lazarevića, nastali usled nestručnog rada Dragana Jeremića koji je bio direktor Direkcije za zemljotres. Posledica takvog rada Jeremića biće obaveza Republike Srbije da isplati građanima nekoliko stotina miliona dinara odštete. Problem je utoliko veći što Direkcija za zemljotres više ne postoji pa tako građani koji su oštećeni direktno tuže Republiku Srbiju.

Aleksandra Damnjanović, državni sekretar u ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture rekla je da je nešto najgore što se desilo u Srbiji upravo ono što se dešavalo u toj Direkciji na čijem je čelu bio Dragan Jeremić. Ona je takođe navela da su oni koji su vodili tu Direkciju pokazali neznanje, neprofesionalizam i da su nenamenski trošili novac namenjen za obnovu razrušenih kuća. Umesto izgradnje kuća, oni su novac trošili ko zna u koje svrhe što će biti predmet detaljne provere, istakla je Damnjanovićeva.

Zanimljivo je i to da je radnom sastanku na kojem se govorilo o ovim problemima prisustvovao i sam Jeremić koji je samo slušao kritike koje se iznose na njegov račun i do kraja sastanka ostao bez komentara.

Zbog toga se pitamo zbog čega je Dragan Jeremić ostao nem na ove kritike? Gde je nestao novac koji je bio namenjen za izgradnju i obnovu porušenih kuća građana Kolubarskog okruga? Da li od tog novca gradi zgrade po Valjevu?

Ekskluzivne vesti samo na portalu KOLUBARSKI.INFO

 

1 Komentar

  1. Dalibor
    April 23, 2018 - 10:59 am

    Gde su pare crni Jeremicu???

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *