Jelica Panjković-Tešić – nova načelnica Gradske uprave grada Valjeva

Gradsko veće je na današnjoj 49. redovnoj sednici donelo rešenja o utvrđivanju prestanka rada na položaju vršiocu dužnosti načelnika Gradske uprave grada Valjeva i vršiocu dužnosti zamenika načelnika Gradske uprave, usled isteka vremena na koji su postavljeni.

Nakon razrešenja usledilo je postavljenje načelnika i zamenika načelnika Gradske uprave grada Valjeva.

Za načelnicu Gradske uprave grada Valjeva, na period od pet godina, postavljena je Jelica Panjković-Tešić, diplomirana pravnica, dosadašnja načelnica Odeljenja za poslove organa grada. Za njenu zamenicu postavljena je Dragana Đenić, takođe diplomirana pravnica, koja je do sada obavljala poslove šefa Odseka za utvrđivanje i kontrolu izvornih prihoda u Odeljenju za utvrđivanje, naplatu i kontrolu izvornih prihoda. One stupaju na dužnost u ponedeljak, 1. aprila 2018. godine.

Gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović je čestitao postavljenim načelnicama i novoizabranim članovima Gradskog veća dr Dušanu Mirkoviću i dr Miroljubu Ivanoviću i poželeo im uspešan rad. Rekao je da će posle Uskrsa biti podeljeni resori u Gradskom veću, navodi se u saopštenju Kabineta gradonačelnika.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *