ODLOŽEN GLAVNI PRETRES JER SU ADVOKATI IMALI UDES

Danas je odložen glavni pretres pred Krivičnim većem Višeg suda u Valjevu u postupku protiv Sretena Nikolića (24) okrivljenog za ubistvo Damjana Dragojlovića (25), počinjeno u kafiću “Zipa”, u noći između 29. i 30. oktobra 2016. godine, kada su dve osobe teško a jedna lakše povređena o kom smo ranije pisali.

Kako je saopšteno, pretres je odložen zbog toga što su Nikolićevi advokati imali saobraćajni udes na putu iz Beograda prema Valjevu.

Predsednica Veća sudija Jasmina Terzić je rekla da su se advokati Dejan Jasić i Predrag Vasović javili desetak minuta pre početka glavnog pretresa i saopštili da su imali saobraćajnu nesreću u kojoj je Jasić povređen, dok Vasović nije mogao da doputuju u Valjevo s obzirom na to da je oštećeno vozilo kojim su krenuli na suđenje.

Pošto nisu bile ispunjene procesne pretpostavke za održavanje glavnog pretresa, on je odložen za 20. mart kada će biti saslušani svedoci koji su bili planirani za danas, dok će druga grupa svedoka biti saslušana u četvrtak 1. marta za kada je ranije zakazan drugi glavni pretres.

Okrivljeni Sreten Nikolić se tereti za teško ubistvo, ubistvo u pokušaju i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *