MIONICA NA MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

Jubilarni 40. Međunarodni sajam turizma pod sloganom “Odmor te čeka”, otvoren je pod kupolama Beogradskog sajma.

Među rekordnih 1200 izlagača iz 55 država, svoju turističku ponudu će do 25. februara predstavljati i opština Mionica. Na zanimljivo osmišljenom i dobro posećenom štandu, sa porukom “Za Mionicu koju volim”, prvog dana sajma bio je i predsednik mioničke opštine Boban Janković.

– Imajući u vidu da je Sajam turizma u Beogradu najznačajnija turistička manifestacija jugoistočne Evrope, koja promoviše najnovije turističke trendove i koju poseti više od 75 hiljada posetilaca, ovo je najbolje mesto gde naša opština može predstaviti svoju turističku ponudu – rekao je Boban Janković.

U okviru štanda Mionice koji se nalazi na atraktivnoj i frekventnoj lokaciji u hali 4 Beogradskog sajma, predstavljena je ponuda svih smeštajnih kapaciteta na teritoriji opštine tako da se posetioci mogu informisati o cenama, popustima i promotivnim paketima, kao i mogućnostima korišćenja vaučera za boravak u domaćoj radinosti i seoskim turističkim domaćinstvima.

Na dan otvaranja Sajma turizma, posetioce su na štandu opštine Mionica dočekivali mionički učenici u kostimima Živojina i Lujze Mišić prezentujićim tradicionalnu manifestaciju “Mišićevi dani” uz muzički program ansambla “Stare staze” iz Valjeva.

Ovogodišnja zemlja partner Međunarodnog sajma turizma je Grčka, omiljena letnja destinacija domaćih turista, a tu su još četiri države koje po prvi put predstavljaju svoju ponudu: Južnoafrička Republika, Palesina, Kamerun i Maroko.

Posetioci na Sajmu turizma mogu pronaći brojne hotele, turističke agencije i organizatore putovanja, turističke centre, kao i povoljne turističke aranžmane, imajući u vidu da su agencije pripremile popuste od 5 do 50 procenata, specijalne “first  minute” i “last minute” ponude i pakete sa mnoštvom povoljnosti.

Pod okriljem Sajma turizma održavaju se i Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme i Sajam vina – BeoWine.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *