Gojković: Radovi na dogradnji obdaništa Bambi počinju polovinom juna

Radovi na rekonstrukciji stare Šeste škole uveliko traju. Početak radova na dogradnji obdaništa Bambi, gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, najavio je za polovinu juna.

Po završetku radova na staroj Šestoj školi  Valjevo će dobiti dva nova vrtića. Gradonačelnik Gojković kaže da će u ta dva vrtića biti mesta za više od 500 mališana.

„U jednom objektu ćemo imati 10 novih prostorija, a u drugom 12, dakle ukupno 22 nove prostorije za boravak dece u PU Milica Nožica. To je možda čak i više od 500 mesta jer to zavisi od uzrasnih kategorija i to ćemo videti koliko će biti grupa“, kaže gradonačelnik Gojković.

Pored rekonstrukcije stare Šeste škole po rečima gradonačelnika Gojkovića u ovom mesecu se očekuje i početak radova na dogradnji obdaništa Bambi.

„Kada su u pitanju radovi na trećem vrtiću, adaptaciji obdaništa Bambi, radovi treba da počnu izmedju 12. i 15. juna. U pitanju je projekat sa kojim smo prošli kod američke ambasade i tu ćemo dobiti još 11 novih prostorija. Ako saberemo sva mesta u sva tri vrtića to je preko 700 mesta. U ovom trenutku 561 dete čeka na obdanište“, rekao je Gojković.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *