Novi saobraćajni propisi

Plan lokalnih vlasti u Valjevu, nakon potpunog otvaranja i rekonstrukcije ulice Vuka Karadžića je, brži i bezbedniji protok saobraćaja i svakako manje gužve u samom centru grada.

Kako je najavljeno doći će do izmene doskorašnjih saobraćajnih propisa, koji se konkretno odnose na dozvoljeno skretanje levo u Karađorđevu ulicu iz ulice Vuka Karadžića u oba smera, što do skoro nije bio slučaj. Takođe, još jedna centralna gradska raskrsnica pretrpeće izmene saobraćajnih propisa.

Reč je o raskrsnici kod Višeg suda, gde ubuduće iz pravca ulice dr Pantića neće biti dozvoljeno skretanje levo u Karađorđevu ulicu, a za veću bezbednost pešaka biće postavljen još jedan pešački prelaz u ulici Vuka Karadžića, u neposrednoj blizini Valjevske gimnazije kako bi đacima, ali i ostalim sugrađanima bilo olakšano kretanje i povećana bezbednost u saobraćaju.

Završena je rekonstrukcija ulice Vuka Karadžića, od Vukovog spomenika, pa do Karađorđeve ulice, ovaj deo grada dobija potpuno novi izgled, a reakcije naših sugrađanima, uglavnom su pozitivne.

/Dejan Marković/ Foto: Dejan Marković

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *