GrO SNS Valjevo: “Nevidljivo rukovodstvo nepostojećeg gradskog odbora SSP”

“Povodom saopštenja za javnost koje je objavljeno na lokalnom portalu „Vamedia“, Gradski odbor Srpske napredne stranke odgovoriće na tek nekoliko besmislenih navoda Đilasove političke filijale u Valjevu, ispod kojih (gle čuda) ovoga puta nije potpisan žovijalni valjevski advokat sa besprekornom biografijom što je, inače, svima dobro poznato u ovom gradu.

Paušalne i apsolutno neutemeljene kvalifikacije u najnovijem pamfletu Stranke slobode i pravde, odnosno, nekakvog pokreta koji (kako smo jutros saznali) tek treba da dobije status Gradskog odbora, nećemo ovom prilikom komentarisati jer „preko puta“ ionako imamo virtuelnog političkog „protivnika“ bez ikakvog kredibiliteta. Lična percepcija vremena u kojem živimo, te nečiji subjektivni doživljaj ovdašnjih političara nisu, niti će biti predmet naše analize, naručito u situaciji kada takve kvalifikacije dolaze od nekadašnje političke klike koja je imala „sve vreme ovoga sveta da se pokaže i dokaže“. Na svu sreću, sećanje ovdašnjih birača na to „zlatno vreme političkog baroka i renesanse“ dovoljno je sveže da se Srpska napredna stranka pre samo sedam meseci, takoreći „prošeta“ do najubedljivijeg izbornog trijumfa u parlamentarnoj istoriji Srbije.

O utopijskim fikcijama i nekakvim jurišnicima koji će se sa preosvećenim vladikom Grigorijem direktno iz Nemačke u budućnosti žrtvovati za Srbiju te ostalim „političkim idejama“ Đilasovog SSP-a, vrlo rado ćemo, na argumentovan način, raspravljati u nekom budućem sazivu Skupštine. Da bi se to dogodilo, sve te moralne gromade sa besprekornim biografijama morali bi (za početak) izaći na svetlo dana i probati sreću na izborima. Valjevski naprednjaci ionako željno iščekuju momenat da se u lokalnom parlamentu što skorije sretnu sa ovim simpatičnim misionarima te „drugačije i bolje“ Srbije, ali oči u oči. Bilo bi zaista lepo kada bi nam, u međuvremenu, makar pružili priliku da ih i čujemo na nekoj pres konferenciji. Taman da ih i novinari javno priupitaju o činjenicama vezanim za brojna zaposlenja njihovih najjačih kadrova u javnom sektoru (kroz tada „sprovedene konkurse“). Iskreno se nadamo da na toj nekoj budućoj pres konferenciji SSP-a u Valjevu neće biti „niskih udarca“ od strane medijskih poslenika koji će eventualno insistirati i na proveri moralnog kredibiliteta pojedinaca (nepriznata vanbračna deca, ulično nasilje nad maloletnicima, nasilje nad ženama) u vrhu ovdašnje Đilasove filijale. Uostalom, svaka bitanga može dobacivati vozaču iz „šaraga“ bez ikakve odgovornosti za tok putovanja. Biti za volanom, to je već ozbiljno umeće. Kormilar mora posedovati i znanje i stručnost, počesto i licencu! A nju izdaju isključivo građani Valjeva na izborima.”

Kolubarski Info / Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *