Saopštenje Udruženja boraca Valjeva

Nastavljamo punim kapacitetom sprovođenje aktivnosti uz velike mere opreza koje poštuju svi članovi udruženja boraca, distanca, maske i dezinfekcija ruku i prostora u kojem se obavljaju aktivnosti. Sve aktivnosti koje radimo striktno se pridržavamo uputstava koje svakodnevno dobijamo od ministra Zorana Đorđevića i gradonačelnika grada Valjeva dr Slobodana Gvozdenovića sa povratnom informacijom koju dajemo o svim urađenim i sprovedenim aktivnostima u projektu i programu. Niko ne želi novozaražene na odobrenim projektima i programima.

Svih ovih dana se radila podela paketa, majica i kačketa. Završeni su pregledi za još 5 članova u poliklinici i do daljeg se neće raditi jer je šestomečni izveštaj kao i zbog nagle pojave virusa.

Čuvajte se bolesni su oko nas, naši drugovi, prijatelji, komšije, rođaci, javne ličnosti i nemojte samo onu parolu ,,virus ne postoji ili mene virus neće”!!!

Nosite maske, držite distancu i perite i dezinfikujte ruke.

Mi isključivo slušamo lekare iz Valjeva i Beograda a imamo i oči da vidimo da je mnogo bolesnih a ima i dosta upokojenih na žalost njihovih porodica i svih nas.

Udruženje Boraca Valjevo
Predsednik,
Bradić Ljubomir

Kolubarski Info

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *