GrO SNS Valjevo: Humanost na delu

Lazar Gojković, nosilac liste Srpske napredne stranke – Aleksandar Vučić – za našu decu, i kandidat za gradonačelnika Valjeva, u okviru akcije „Humanost na delu“, posetio je četvoročlanu porodicu i uručio im humanitarnu pomoć. Akciju je organizovao Savet za socijalna pitanja  GrO SNS Valjevo.

Članovi saveta za socijalna pitanja GrO Srpske napredne stranke Valjevo , na inicijativu mesnog odbora Vragočanica, a u okviru svojih redovnih aktivnosti pod nazivom „Humanost na delu“, posetili su četvoročlanu porodicu koja živi u neadekvatnim uslovima i kojoj je neophodna materijalna pomoć. Porodicu je posetio i Lazar Gojković, nosilac izborne liste – Aleksandar Vučić – za našu decu, i kandidat za gradonačelnika Valjeva, koji je ovom prilikom  podelio pakete pomoći i razgovarao sa porodicom.

„Kao nosilac liste Srpske napredne stranke – Aleksandar Vučić – za našu decu, i kao kandidat za gradonačelnika Valjeva, ali pre svega i kao čovek, apsolutno podržavam sve humanitarne akcije i svaki vid pomoći ljudima, kojima je ona potrebna. Maksimalno ću se zalagati da pomognem svakom materijalno ugroženom pojedincu, svakoj porodici, svakom detetu, sledeći socijalnu politiku koju vodi naš predsednik“, izjavio je za INFO 24 Lazar Gojković.

Predsednik saveta za socijalna pitanja GrO SNS Valjevo, Radoica Rstić, rekao je:

„Humanost i briga o svakom pojedincu je ono za šta se zalaže Srpska napredna stranka na čeku sa našim predsednikom, Aleksandrom Vučićem. Naš savet za socijalnu politiku, upravo sledeći takvu politiku, neumorno se trudi da dođe do svakog pojedinca i do svake porodice, kojima je pomoć neophodna. Danas smo u selu Vragočanica u četvoročlanoj porodici, porodici sa troje maloletne dece, o kojima brigu vodi samohrani otac“. 

Rstić naglašava da je najvažnija poruka koju su danas poslali ovom samohranom ocu, a to je da je najvažnije da nije sam i da uvek može da računa na članove Srpske napredne stranke i da očekuje pomoć.

Briga o svakom pojedincu, politika je Srpske napredne stranke, poručuju iz saveta i dodaju da će ovakve i slične aktivnosti biti nastavljene i u narednom periodu.

Nada Dželebdžić / INFO 24 / Foto: INFO 24

3 Komentara

  1. bestboj
    March 3, 2020 - 9:57 pm

    Briga o pojedincu je politika SNS-a. Bravo za Lazara.

    Reply
  2. Mali
    March 3, 2020 - 9:58 pm

    Briga o pojedincu je politika SNS-a. Bravo za Lazara.

    Reply
  3. Markic
    March 3, 2020 - 9:58 pm

    Briga o pojedincu je politika SNS-a. Bravo za Lazara.

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *