EKSKLUZIVNO! POĆUTA FINANSIRA PROTESTE U VALJEVU KAKO BI SAKRIO SVOJ KRIMINAL OD JAVNOSTI !?

Protesti u Valjevu svedeni su samo na poznatog besposličara, višestruko osuđivanog kriminalca i čoveka koji reketira privatnike u Valjevu, Gorana Markovića, kao i Đilasove sluge iz Beograda koji govore na mitingu.

Opoziciji u Valjevu jedina nada Goran Marković – višestruko osuđivani kriminalac

Pristalice opozicije su očekivali da im se već jedanput obrati besposličar Goran Marković, urednik nekog “cenzurisanog” profila na fejsbuku.
Taj kriminalac i siledžija, koji je izbačen iz Doma zdravlja, mesecima reketira privatnike po Valjevu preteći da ce ih prozvati na svom fejsbuk profilu. Od jednog valjevskog štampara oteo je BMW, iako nigde ne radi i nema imovine, tako da su čak i prinudni izvršitelji u problemu da naplate dugove prevarenog naroda.
Jasno je da su protesti izgubili smisao, jer građani vide da opozicija već deli fotelje i mesta u vlasti, iako izbori nisu ni raspisani.
Tekstove govornicima protesta uređuju i pišu Caca i Daca, uz prethodnu saglasnost  šefa Poćute.
Anketirani građani kažu da Daca preko Lokalnog fronta diluje drogu i tako održavaju dobre odnose. Zapravo, najveću reklamu Poćutinom Lokalnom frontu daju Caca i Daca.
Građani se pitaju zašto Pijačna barometarka Daca toliko mrzi gradonačelnika Valjeva? Pitaju se i zašto toliko laže i opanjkava nedužne funkcionere grada? Mnogi misle da time pokušava da uceni funkcionere kako bi protivzakonito izvlačila novac iz budžeta grada!

EKSKLUZIVNO! POĆUTA FINANSIRA PROTESTE U VALJEVU KAKO BI SAKRIO SVOJ KRIMINAL OD JAVNOSTI !?

I dok se opozicija i deo narkomana zanima po ulicama Valjeva svakog petka, Poćuta je pazario još jedan stan u Zemunu o čemu će javnost uskoro biti detaljno obaveštena.
Slika govori više od reči.
Prostest u Valjevu 24.05.2019.: Predvodnik višestruki osuđenik Goran Marković i ekipa istomišljenika

goran markovic valjevo 1

goran markovic valjevo 2
Goran Marković – višestruko osuđivano lice.

 

BG

14 Komentara

  1. Caja
    May 25, 2019 - 8:06 am

    Ovo za Markovica ja tacno!Postoje i snimci!

    Reply
  2. Danijela78
    May 25, 2019 - 10:52 am

    Da znate Goran Markovic uzima sve na recku i kad treba da plati onda nam preti i ucenjuje nas. Tvrdi da ga cuva Mika Jokic i da ga sud vise nikad nece osuditi jer Mika to nece dozvoliti. Sve to on javno prica, ide kao neki slepac i krade po valjevu. On je bezopasan ali pretnje bas niko ne voli. Treba da ga neko smesti u zatvor da se stavi tacka na ovu budalu koja se pritom ne tusuira i uzasno smrdi kad prodje pored vas.

    Reply
    • Valjevka
      May 25, 2019 - 10:59 am

      pusti besposlicara i lutalicu neka se poziva na jokica koliko oce, podnesi prijavu policiji ili tuzilastvu.

      Reply
    • Marjan
      May 25, 2019 - 1:11 pm

      Krao hleb iz Trgoteke!

      Reply
  3. Милеса
    May 25, 2019 - 11:06 am

    Жива истина за Горана Марковића! Краде, прети, рекетира људе, глуми неку величину, а кер нема за шта да га увати. Погледајте га на шта личи … фуј! Одрпани уличар, криминалац … Жали Боже која срамота за Ваљево!
    Када ће суд већ једном да га пошаље иза решетака?!

    Reply
  4. Korupcija u Osnovnom sudu Va
    May 25, 2019 - 12:00 pm

    Ovaj sudija Aleksandar Dzokovic dobija pare od Mike Jokica da donosi presude kako Miki odgovara. To je grupa kriminalaca koja vlada Valjevom iz senke. Kako je moguce da ovog kriminalca posle ovolikih presuda sudija Aleksandar Dzokovic osudi ali uslovno. Sramota za sudiju i sudstvo u Valjevu. Sve rade kako Pocuta i Mika jokic traze i to za male pare.

    Reply
    • Moje Valjevo a ne vaše
      May 25, 2019 - 12:52 pm

      Ja sam u šoku, pa šta gradjani da očekuju kad sudije ovo rade? Ovog sudiju Džoković Aleksandra treba uhapsiti za uzimanje mita. A za Jokića i Jeremića sve se zna, zarad vlasti i svog džepa spremni su na sve. Dragan Jeremić je upao u mrežu Slavice Vujanac i ne može da razmišlja svojom glavom. Ona će ga poslati iza rešetaka.

      Reply
  5. Hleb nasusni
    May 25, 2019 - 12:53 pm

    Inace,Markovic je umislio bitnost sa grupm na Fejsbuku!Tripuje da je Zoro osvetnik.Hahahahahabababahah…

    Reply
  6. Nikola
    May 25, 2019 - 1:49 pm

    Dokle je sve stiglo kad im je i kriminalac “govornik”!?

    Reply
  7. Milance
    May 25, 2019 - 2:10 pm

    I baba Milka Erić takodje piše govore za proteste :)))

    Reply
  8. Starlete
    May 25, 2019 - 2:17 pm

    Ali valjevske starlete Caca i Daca pa ko se seti toga xaxaaxaxaxxaxxa Pa ovo je hit. Ima Darija Ranković sad da uzjaše Bobu i da maže i laže. A slavica ima da plače kod Jeremića kako je ona sad žrtva. Starlete

    Reply
  9. Boca kiseonika
    May 25, 2019 - 2:37 pm

    E,a pogledajte sto se uzmuvao Gorance u svojoj grupi!Dosao mu kraj,ne zna sta ce od muke!

    Reply
    • Lepi Bora
      May 25, 2019 - 3:31 pm

      Tu je stotinak njihovih pristalica. Često su to profesorke iz škole koje su napunile preko 55 godina i sad mantaju da uniste valjevo jer su jednom nogom u grobu. Sve njihove pristalice ukljucujuci Dariju Slavicu i ostale nesposobne osobe sa protesta nemaju sta drugo da rade u zivotu. Mrze sve oko sebe i predstavljaju Valjevo kao najgori grad u srbiji. Treba njima jedan crnac jer Poćuta očigledno nije baš obdaren kad one i dalje pokazuju nezadovoljstvo. Kako ostale ne cvile poput Sladje iz Patka itd. Očigledno su namirene a ove dve niko više neće.

      Reply
  10. Marta
    May 25, 2019 - 3:50 pm

    Goran Marković je DEBIL !!!

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *