Gvozdenović: Pozivam sve građane na najveći skup SNS-a 19. aprila u Beogradu

“U Beogradu će 19. aprila biti održan najveći do sada skup u okviru kampanje “Budućnost Srbije”. GO SNS u Valjevu organizuje odlazak na narodni skup članova, pristalica, simpatizera, a to je ponos i velika čast za nas da možemo da povedemo građane Valjeva da vide najveći skup u istoriji od uvođenja višestranačkog sistema u Srbiji”, rekao je gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović. 

“Mi ćemo povesti pristalice, članove, simpatizere i uopšte građane Valjeva na, rekao bih, narodni skup u Beogradu nezabeležen čini mi se u istoriji Srbije od uvođenja višestranačja, ne računajući naravno one Titove mitinge kojih se već mnogi ne sećaju, pogotovu mlađe generacije. Kampanja “Budućnost Srbije” se nastavlja i to je svakako jedna vrlo osmišljena kampanja, veoma dobro vođena i izuzetno bitna upravo za budućnost Srbije. Predsednik Vučić unazad 5-6 godina ima neverovatne rezultate kada je u pitanju i ekonomska stabilnost zemlje, izuzetno dobre rezultate na spoljnopolitičkom planu, ali isto tako otvoren je veliki broj fabrika, otvoren je veliki broj novih radnih mesta i čini mi se da je Srbija krenula onim pravim putem kakav smo decenijama želeli. Opozicija je imala svoj skup u subotu 13. aprila i uopšte ti skupovi opozicije podsećaju na ono već viđeno što bi rekli u psihologiji “déjà vu”, a i sami govornici su izlizani i ofucani da ih sad poimence ne navodimo. Od Đilasa koji je bio tolike godine gradonačelnik Beograda, šef narodne kancelarije, ministar za Nacionalni investicioni plan, Vuka Jeremića koji je bio ministar inostranih poslova. Pa zamislite Vuka Jeremića koji je kao vojnik na civilnom služenju vojnog roka bio savetnik ministra vojnog, tada ministra odbrane, gospodina Tadića. To je prosto jedna groteska farsa od države koja je na svu sreću 2012. prekinuta dolaskom Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke na vlast gde je povedena u pravom pravcu. Videli ste sve te njihove nastupe, ludački, čini mi se, Lečićev nastup, jednim neartikulisanim smehom što mene kao doktora potpuno opredeljuje kada je on u pitanju, ali ne bih sada o njegovim problemima i o doktorskim dijagnozama. Lečić je jedan oficijelni dosovski glodar podjednako loš i kao čovek i kao glumac. Sad on priča o nekim njegovim uspesima u kulturi dok je bio u Đinđićevoj vladi, pa svi znamo kakva je ta Đinđićeva vlada, držali su 95% vlasti sa 10-12% podrške u narodu i zato su tako i prošli. Oni su tako prošli i ovi posle njega nisu mogli jednostavno da imaju podršku Srbije koju ima Aleksandar Vučić. I to niko više u skorijoj istoriji neće imati”, poručio je Gvozdenović.

“Mi smo apsolutno orni, spremni i voljni i zato pozivam sve građane Valjeva kojima je Srbija na srcu i kojima je budućnost Srbije bitna da dođu u petak na 19. aprila u 13 časova na Jugopetrol 1 odakle će GO SNS u Valjevu organizovati odlazak za Beograd i to nije nikakva tajna. To je ponos i velika čast za nas da možemo da povedemo građane Valjeva da vide najveći skup u istoriji od uvođenja višestranačkog sistema u Srbiji”, rekao je gradonačelnik Gvozdenović. 

V.K.

12 Komentara

  1. Lela
    April 17, 2019 - 9:31 pm

    Puna podrska srpskoj naprednoj stranci i nasem velikom predsedniky Aleksandru Vucicu. Srbija mora da se ujedini a Vucic je jedini koji radi na tome i zato mu dajem punu podrsku. I dok je ovakva situacija uvek cu biti uz Vucica

    Reply
  2. Alexandra
    April 17, 2019 - 9:52 pm

    Naravno da idem na najveći događaj u našoj zemlji.

    Reply
  3. Igor
    April 17, 2019 - 9:53 pm

    Podrška pristojnoj Srbiji. Za fabrike, nove škole i bolnice.

    Reply
  4. Princeza
    April 17, 2019 - 9:56 pm

    Puna podrska politici pristojne Srbije i nasem predsedniku Vucicu koji se bori za svetlu buducnost drzave.

    Reply
  5. Svi za jednog
    April 17, 2019 - 9:58 pm

    Kada vide sliku preko 100 000 ljudi ni tad nece shvatiti opozicija koliko je nebitna. Lokalni fron i DS su smehoteka. Da nema Slavice i Darije ne bi culi da postoje. Zato treba pogasiti te njihove fasisticke strane. Podrska nasem PREDSEDNIKU

    Reply
  6. Lenka
    April 17, 2019 - 10:11 pm

    Dosta je vredjanja i nasilnog ponašanja. Ne želim da moja deca budu svedoci ludila koju opozicija prolongira. Ovo je samo jedan od razloga zbog čega u petak treba svi da izadjemo na ulice.

    Reply
  7. Valjevo
    April 17, 2019 - 10:14 pm

    Slazem se sa tobom , zbog dece treba izaci.

    Reply
  8. ZA BEOGRAD
    April 17, 2019 - 10:34 pm

    PODSKA SNSU OD PORODICE VASIC IZ VALJEVA.SVI IDEMO NA SKUP IZ NASE KUCE

    Reply
  9. Jova
    April 18, 2019 - 4:59 am

    Puna podrška za predsednika Vucica , Gradonačelnika Gvozdenović

    Reply
  10. Rasa
    April 18, 2019 - 6:50 am

    Podrska za pristojnu i bolju buducnost Srbije.

    Reply
  11. Mara
    April 18, 2019 - 8:08 am

    nikada nisam bila na mitinzima i protestima i mislila sam da nikad i necu ali cu otici sa mojim valjevcima za beograd samo zato sto znam da sns vodi najispravniju politiku od svih koji se trenutno nude.

    Reply
  12. Vlada
    April 19, 2019 - 9:37 am

    Samo spremite dosta bajatih sendviča sa podrigušom i srećan put.

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *