Gradonačelnik obišao radove na rekonstrukciji ulice Jakova Nenadovića

Gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović sa saradnicima obišao je radove na rekonstrukciji dela ulice Jakova Nenadovića i uverio se da će po završetku radova građani ovog dela Valjeva dobiti modernu ulicu sa kompletnom infrastrukturom, koja podrazumeva kvalitetan kolovoz, trotoare, kišnu i vodovodnu kanalizaciju, kao i rasvetu.

U toku je rekonstrukcija ulice u dužini od 460 metara, a vrednosti radova iznosi 18,5 miliona dinara.

jakova nenadovica 2
Radovi na rekonstrukciji dela ulice Jakova Nenadovića © kolubarski.info

Gradonačelnik je istakao da se ova ulica prvi put nakon 30 godina rekonstruiše i da na početku građevinske sezone u Valjevu, može potvrditi da je ova gradska vlast spremna da nastavi sa praksom da sve ono što se radi, bude urađeno po najvišim standardima.

„Početak građevinske sezone u gradu obeležava činjenica da svugde gde se radi ulica, radi se i sve ostalo, trotoari, vodovodna i kišna kanalizacija, ulično osvetljenje. U krak dužine 460 metara, uloženo je 18,5 miliona dinara. Videli ste da smo i prošle godine sve ulice radili kompletno i ne treba da radimo ništa na pola. Značajno je da smo i Ulicu Vlade Zečevića asfaltirali i tu je krak ulice povezan sa ovom Ulicom Jakova Nenadovića, što nam daje prostor za manevar kada jednu ulucu radimo da saobraćaj preusmerimo preko druge ulice. Trideset godina ovde ništa nije rađeno, biće još radova u ovoj ulici i moram da naglasim da će to biti po najvišim standardima. Tamo gde je neophodno, menjaćemo i vodovodne cevi i na taj način pokušaćemo da smanjimo gubitke u mreži koji su značajni i već decenijama traju. To je jedini ispravan način kako da poboljšamo gradsku infrastrukturu i da ono što uradimo traje”, rekao je gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović, obilazeći radove u ulici Jakova Nenadovića.

jakova nenadovica 3
Radovi na rekonstrukciji dela ulice Jakova Nenadovića © kolubarski.info
jakova nenadovica 4
Radovi na rekonstrukciji dela ulice Jakova Nenadovića © Željko Bošković

Ostale vesti možete pročitati ovde.

3 Komentara

  1. Valjevka
    March 16, 2019 - 1:09 pm

    Konačno, hvala rukovodiocima. Čekali smo i na kraju dočekali. Moja deca će sad imati normalnu ulicu a ne da lome noge u rupama i haosu koje smo imali.

    Reply
  2. Valjevac
    March 16, 2019 - 1:22 pm

    Podrska nasem gradonacelniku.

    Reply
  3. Vesna M.
    March 16, 2019 - 3:29 pm

    Polako ali sigurno se sredjuje jedna po jedna ulica. Samo dajte ubrzanje i imate moju podrsku.

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *