Marković bi platu od 4000 evra i mandat?

Na sednici Izvršnog odbora, koja je održana u petak 30. novembra u Čačku, jednoglasno je usvojen predlog o isključenju iz Srpske napredne stranke dr Milana Markovića, odbornika u Skupštini grada.

Markovićevo isključenje je već odavno traženo, a razloga za ovakvu odluku  bilo je više nego dovoljno.

Odbornik Marković je bio nekoliko meseci poverenik SNS-a, (maj 2013.- januar 2014.), kada je uspeo, što nikom nije uspelo da po nalogu Mike Jokića naredi odbornicima da ne glasaju za budžet grada za 2014.godinu.

Krajem 2013. godine SNS se povlači iz vlasti, a Mika Jokić i dalje predsedava  Gradskom skupštinom  dok  su svi ostali bili smenjeni.

Šta je Marković sve radio pod zaštitom Mike Jokića, to najbolje znaju članovi SNS-a!

Marković nikada nije išao na stranačke skupove, otvoreno je organizovao opoziciju za izbore na mesnim zajednicama (Lokalni front, Brđanska inicijativa) u saradnji  sa njegovim dugogodišnjim prijateljem Poćutom. Marković je otvoreno nastupao na sednicama Skupstine grada Valjeva protiv odborničke grupe SNS  i gradonačelnika dr Slobodana Gvozdenovića, samo iz jednog razloga: da bi po nalogu Mike Jokića srušio vlast u Valjevu , a za uzvrat da ga Mika Jokić  postavi  za gradonačelnika.

Odborniku Markoviću jedini konkurent  je  bio direktor Valjevske Pivare – Aleksandar Rajevac, dugogodisnji prijatelj Mike Jokića .

Mika Jokić najpre smenjuje direktora bolnice dr Grujičića, potom odvodi Markovića  u Beograd u Kontrolu letenja na radno mesto lekara opšte prakse, sa platom od 400.000 dinara, plus dnevnice i druge pogodnosti .

Odbornik Marković  je inače konfliktna ličnost i to je u Opštoj bolnici Valjevo poznato, ume da se pobije sa instrumentarima  ispred operacione sale, ali ume i da ne vrati novac bolnici koji duguje. Valjevska bolnica je finansirala subspecijalizaciju u oblasti vaskularne hirurgije , obzirom da Marković nije zavrsio istu  bio je obavezi da sudskom odlukom vrati bolnici oko million dinara u decembru 2016.godine .

Odbornik Marković bi platu od 4000 evra i mandat?

Na pitanje novinara da li će zadržati odbornički mandat u Skupštini grada, Marković odgovara potvrdno, a o svom političkom anagažovanju ubuduće govoriće, kako reče, kada dođe vreme. Dakle Marković nije odbornik građana Valjeva, već samo gleda svoj džep!

Zatim na scenu stupa Mika Jokic. Najpre smenjuje direktora bolnice dr Grujičića, potom odvodi Markovića u Beograd u Kontrolu leta da tamo radi kao lekar opšte prakse, za platu od 400.000 dinara, plus dnevnice i druge pogodnosti .

Dakle Marković kao doktor opšte prakse, inkasira više od 4.000 evra zahvaljujući Miki Jokić, što ne zaradi ni jedan lekar u Srbiji, čak ni profesori Medicinskog fakulteta.

Milan Marković © Željko Bošković
Milan Marković © Željko Bošković

Zašto je u stvari smenjen Milan Marković?

U vreme dok je Marković vršio funkciju poverenika Srpske napredne stranke sve izbore za Mesne zajednice SNS je izgubio sa nulom tako da je to najjači argumentovan razlog za njegovu smenu!

U poslednjih godinu-dve dana svi Mikini ljudi isključeni su iz stranke počev od izvesnog besposličara kriminalnog dosijea Goran Markovića, kako se priča po gradu, ljubavnik nesretne Pijačne barometarke koji joj pomaže u pisanju tekstova na njenom portalu, zatim Nenad Dubljevića  zvani  Đezba, kome je Mika Jokić omogućio da vodi carinu u Valjevu  i najzad odbornik Marković.

O Markovicu, Poćuti i ostalim Mikinim ljudima ( tu je i izvesni Mačak, višedecenijski potrčko brace Jokić, koji se takođe enormno obogatio, a ni osnovnu školu nije mogao da završi) bavićemo se i u narednom periodu.

Ko se pronašao u govoru dr Gvozdenovića i ko su svinje iz blata zaključite sami!

I što bi rekao naš gradonačelnik “Nema potrebe da se raspravljam, jer ako se raspravljate sa budalama možete da rizikujete da budete neshvaćeni, a ako se valjate sa svinjama u blatu, svinji će biti lepo, a vi ćete se ukaljati”.

U narednom periodu  Kolubarski.info će u nastavcima izvestavati o ovoj krimi ekipi Mike Jokića , Poćute , Pijačne barometarke , Poćutanke – Gice prasice i ostalima.

RN

26 Komentara

  1. Valjevac
    December 5, 2018 - 12:55 am

    Da li je normalno da zadrzi mandat pisle svega? Ma Darko će njega pregaziti , zakačio se Marković sa krupnim igračima a Mika je sad toliko slab da mu nece pomagati.

    Reply
  2. Kojot
    December 5, 2018 - 1:27 am

    Barometarka znam ko je ali Poćutanka gica prasica pretpostavljam da je Caca Vujanac , nema ko drugi. Pa ovo je haos sta se ovde radi.

    Reply
  3. Joca
    December 5, 2018 - 6:49 am

    Ekipa Pere Kvržice.. Mika je dobar matematičar koji odlično postavlja obrazac za rešavanje problema finansijske prirode. Sve su to stručnjaci u svojim sferama.. Doktor bi sad da zadrži mandat gradjana, iz kojih motiva? Pa zna se.. gladan džep. Mika pokušava na sva usta da oljaga gradonačelnika… To je očigledno… Samo je zaboravio da gradonačelnik ima punu podršku gradjana što u pokazali gradski izbori… Sad neka pravi novu grupu građana sa ovom lopovskom elitom.. ljudima sa dosijeom i problematičnim doktorom.

    Reply
    • Raća
      December 5, 2018 - 6:46 pm

      On je samo dobar mešetar i spletkaroš, a u odnosu na neke matematičare u VA, on je nula!

      Reply
  4. Ivana
    December 5, 2018 - 7:41 am

    Sa IO.
    Glisic nije zeleo da se glasao o Markovic Milanu dr. ali je Malovic Branislav to zeleo da u paketu “djumle” prodje sa sapcanima preletacima.
    Tako da po statutu stranke Markovic jos nije potpisano Markovicevo izbacivanje, jer nije postojalo obrazlozenje i Glisic to zna!

    Reply
  5. Fayan
    December 5, 2018 - 9:25 am

    A gospoda Zarko Kovac i Marko struja sede u vecu za velike pare i osnivaju Brdjansku inicijativu
    sve po nalogu POCUTE
    Dokle vise da odgovaraju svakoj vlasi?

    Reply
  6. PETRA
    December 5, 2018 - 9:26 am

    Sta se desava sa Faznom i on je sa Pocutom u poslovima bio uvek

    Reply
  7. Mina
    December 5, 2018 - 4:33 pm

    Marković bi i jare i pare. Eee pa neće da može…

    Reply
  8. Jovan
    December 5, 2018 - 4:44 pm

    Ne može se sedeti na dve stolice. G. Marković stavio svoje interese ispred interesa grada Valjeva i njegovih građana.

    Reply
  9. Ivko
    December 5, 2018 - 4:52 pm

    Pa ovo je necuveno sta je ova ekipica sve radila… Jokic je morao da bude glavna mirodjija u svakoj corbi.

    Reply
  10. Zoran
    December 5, 2018 - 4:53 pm

    Fazan i Pocuta su stari prijatelji iz SPO Valjeva. Sve je to druzina koju Glisic treba da razbuca.

    Reply
  11. Jasmina P.
    December 5, 2018 - 4:58 pm

    Pocuta i ostala banda sve radi kako bi pljackali ovaj napaceni narod.

    Reply
  12. Dragan Pavlovic
    December 5, 2018 - 5:07 pm

    Stara garda lopova , izvizdani i izvikani , ni iz kuce nesmeju od komsija , naroda da izadju, bruka i sramota Valjeva, jos uvek se ,osecaju “ posledice njihove vladavine I haraca , i deset Slobodana Gvozdenovic nemogu isprave nepravdu , ali uvek se borimo protiv toga i neodustajemo

    Reply
  13. Princeza
    December 5, 2018 - 5:09 pm

    Markovic bi i platu dobru i odbornicki mandat, a isti vredja vlast u gradu i napada stranku u kojoj je bio clan. Kakav je on clan SNS kada se tako ponasa i napada svoje kolege iz stranke?

    Reply
  14. ....
    December 5, 2018 - 5:17 pm

    Stara garda lopova , izvizdani i izvikani , ni iz kuce nesmeju od komsija , naroda da izadju, bruka i sramota Valjeva, jos uvek se ,osecaju “ posledice njihove vladavine I haraca , i deset Slobodana Gvozdenovic nemogu isprave nepravdu , ali uvek se borimo protiv toga i neodustajemo

    Reply
  15. Nenad
    December 5, 2018 - 5:19 pm

    Pocuta i ostala banda sve radi kako bi pljackali ovaj napaceni narod . Znamo kako ga zovu 357!

    Reply
  16. .....
    December 5, 2018 - 5:21 pm

    Stara garda lopova , izvizdani i izvikani , ni iz kuce nesmeju od komsija , naroda da izadju, bruka i sramota Valjeva, jos uvek se ,osecaju “ posledice njihove vladavine I haraca , i deset Slobodana Gvozdenovic nemogu isprave nepravdu , ali uvek se borimo protiv toga i neodustajemo

    Reply
  17. Vasa Mrčić
    December 5, 2018 - 5:38 pm

    Mita bio fino dete,smerno i tiho.Što polude ovako?Tačno ga udarile pare,pa mu malo.,cccc

    Reply
  18. Aca
    December 5, 2018 - 5:48 pm

    Dr. Mitu znam povrsno, smatram da nije trebao da se zavadja i zamera sa ljudima iz stranke u kojoj je on bio..Po mom misljenju to su trebali da rasprave na stranackim sastancima ako su vec imali neke zamerke i tome slicno..Ne bih ulazio u neku duboku pricu problema, to je na njima pa neka se raspravljaju..Ali da je radio za Brdjansku inicijativu protiv sns izabranika to stoji, e to ne moze poreci…Tako da su neke stvari ne jasne…

    Reply
  19. Lav
    December 5, 2018 - 5:52 pm

    G.Marković je stavio svoje interese ispred grada Valjeva. Ne možete biti u SNS, a istovremeno radite protiv stranke.

    Reply
  20. Ana
    December 5, 2018 - 5:57 pm

    Ovo u lokalno opozici sve poznati stari lopovi , uvek u akci sto vise pokrasti I sto vise u dzep staviti, krasti od radnog naroda od radnicke klase od oceva sto po ceo dan rade od majki sto decu gaje , Grh je , al vi odavno u boga neverujete, bivsa vlasti

    Reply
  21. Rada
    December 5, 2018 - 6:32 pm

    Izgleda da je dzep najbitnija stavka, kao da se ugledao na ovu zutu opziciju.

    Reply
  22. Misirac
    December 5, 2018 - 6:43 pm

    Da li se neko od vas ikada zapitao ko je ustvari taj lik sa ogromnom glavom,metuzalem,starac Fočo od 100 ljeta- Mika Jokić? Ko njega gura ustvari sve ove god.Ko njime upravlja,ko mu daje naloge i zadatke da osniva po potrebi razna udruženja,minorne političke grupe građana,razne kombi stranke, kojima manipuliše kada mu se prohte da bi u gradu Valjevu po svom zadatku izazivao razne krize vlasti,podmetanja i manipulacije sa voljom građana.Zar vi mislite da on to može bez zaštite nekog moćnog u BG-u. Do izbora 2012.god bio je taj ovejani boljševik vođa neke bezvezne ”Socijalističke narodne partije”, ili ”Pokret socijalista”, ili tako neka glupost. Ta sado-mazo opksurna družina raznih dangubaša i metuzalema se do te god.okupljala u nekom ćumezu na staroj autobuskoj u VA, tamo unela TV,frižider, itd i tamo nekoliko godina šljemala i bekrijala što su okolni vlasnici radnji imali priliku da gledaju, a među njima i ja. na kraju su kako sam čuo opelješili celu prostoriju koju je pre njih iz svog džepa drugo udruženje sredilo,uredilo i privelo nameni. Lično sam gledao iz svoje radnje kada su odatle izneli sve što su mogli da iznesu.Čak su i nove ukrasne rastere s neonkama na plafonu poskidali i stavili neke praistorijske itd.Uneli su kad su došli samo TV i frižider, a izneli sve što su mogli. A to mi je i posvedočio čovek iz tog bivšeg udruženja koje je svojim sredstvima to sve opremilo. Šta reći nego obična kaubojska pljačkaška družina kojima iz ko zna kojih razloga niko ne može ništa već godinama. Njegov brat Aleksa JOkić, svojevremeno direktor Telekoma, PTT-a u BG, bio je i ostao običan pijanac,po svedočenju Bebe Popovića, čak je pijan i na posao dolazio.Taj nesretni Jokić bi i rođenu majku prodao za parče vlasti, samo da je ona živa.Svako ko je sa njim tikve sadio obile su mu se po glavi. A to je i Gvozdenović na kraju uvideo. Što pre tog boljševika i parazita zauvek bacite na đubrište istorije gde mu je i mesto, to ćete pre uspeti da se bavite pravim i gorućim problemima, a ne njegovim spletkama.

    Reply
  23. Global media llc
    December 5, 2018 - 6:43 pm

    Pa ko vodi tu Brdjansku Inicijativu kad svi zele za sebe njih?

    Reply
  24. Sara
    December 5, 2018 - 6:45 pm

    Ekipa nema šta…

    Reply
  25. Aki
    December 5, 2018 - 7:07 pm

    Vreme je bilo da ga smene obzirom da je radio u svom interesu, a ne u interesu naroda i stranke.

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *