Stravičan sudar u Valjevu

Danas oko 13 časova na duplim trakama u Valjevu došlo je do sudara dva vozila koja su se kretala izlaznom trakom iz pravca Dušanove ulice. Dva lica su povredjena, van životne opasnosti i njima je ukazana hitna medicinska pomoć u valjevskoj bolnici.

Za sada nije poznato razlog zašto je došlo do sudara ali je policija izvršila uviđaj na licu mesta u prisustvu velikog broja građana Valjeva. Automobil marke jugo koji se sudario sa džipom-karavanom, izleteo je na travnati deo sa strane kolovoza , a potom se i prevrnuo.

Foto: mark@4147

Kolubarski.info

4 Komentara

  1. Mira
    September 11, 2018 - 3:01 pm

    Kada voze kao ludaci ovo je tuga i sramota za nas grad kako se ponasaju na duplim trakama.

    Reply
  2. Mila
    September 11, 2018 - 5:15 pm

    Uvesti kamere na svaki cosak.

    Reply
  3. Laki
    September 12, 2018 - 11:11 am

    Sta bre ovaj narod radi na ogradi, ugrozava bezbednost ostalih ucesnika i svoj? Nije kosarka ljudi, ako ste pomogli ili svedoci ostanite na bezbednom ostali razlaz.

    Reply
  4. Ivana
    September 12, 2018 - 11:17 am

    Slika poslednja govori kako se prevrnuo Yugo!
    Kamen ima trag na levom tocku i taj beton koji je Yugo pomerio. Sila inercije je dovela do prevrtanja u osi Yuga, zato imamo malo rastojanje i nema trenja na asfraltu niti dodatnih ostecenja na dzipu, reklo bi se da su se vozila kretala pribliznim brzinama 20-40 km/h. Yugo vidi se sa slika ne bi prosao tehnicki po novim propisima, da zahvali jucasnjem prazniku i Bogu sto su oboje ne povredjeni, trauma ce proci, a osiguranje nadoknaditi stetu.
    Ljudi odrzavajte vozila… Pazite na ucesnike ostale u saobracaju i jedna sugestija.
    Kolubarski -info dajte akciju policajac na pesackom prelazu. Ovde ucenici Ekonomske sko ne da prelaze na crveno vec je uzas. Da u 16h kada je odmor saobracajac stoji ispred ove i ostalih skola kada su odmori.

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *