Uhapšen osumnjičeni za divljanje na proslavi punoletstva u Valjevu

Valjevska policija uhapsila je S. Ž. (20) iz Valjeva zbog sumnje da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, teška telesna povreda, laka telesna povreda i teška krađa u pokušaju, saopšteno je iz MUP-a.

Sumnja se da je S. Ž. oko ponoći, u ugostiteljskom objektu u Birčaninovoj ulici u Tešnjaru, tokom proslave punoletstva razbijao flaše i čaše, zbog čega su ga vlasnik objekta i organizator proslave udaljili.

Dok se udaljavao, S. Ž. je bacio flašu ka gostima ispred objekta i pogodio u predelu glave majku čije je dete proslavljalo punoletstvo, nanevši joj teške telesne povrede.

Potom je razvalio ulazna vrata magacina ugostiteljskog objekta u blizini, a kada je ugledao vlasnika počeo je da beži i tom prilikom, kako se sumnja, drvenim predmetom udario mladića koji je prolazio ulicom.

Policijski službenici su ga ubrzo pronašli, a S. Ž. je, nakon što ih je vređao i psovao, jednog od policajaca udario pesnicom u stomak i naneo mu lake telesne povrede.

Po nalogu osnovnog javnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužilaštvu, navodi se u saopštenju.

Izvor: RTS

1 Komentar

  1. Nepoznat
    September 10, 2018 - 10:59 pm

    boze sacuvaj i sakloni

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *