Odbornik SNS-a, Milan Gajić, napadnut u zgradi Gradske uprave

Odbornik Srpske napredne stranke u Skupštini grada Valjeva, Milan Gajić, napadnut je danas u zgradi Gradske uprave u trenutku kada se održavala 25. sednica Skupštine grada. Njega je napao Srđan Radović, brat samostalnog odbornika Ljubomira Radovića.

Odbornik Milan Gajić je tokom sednice za skupštinskom govornicom postavio pitanje kako je brat samostalnog odbornika Ljubomira Radovića, Srđan Radović, dobio posao, smatrajući da građani Valjeva to treba da znaju. Nakon kraće skupštinske rasprave, odbornik Gajić je izašao iz skupštinske sale dok ga je prilikom povratka, u skupštinskom holu, presreo Srđan Radović.

Prema rečima Gajića, Srđan Radović je nasilnički upao u skupštinski hol i na ulazu u skupštinsku salu počeo da ga vređa, unoseći mu se u lice i pitajući ga “da li on zna ko je Radović?”

“Ja sam njega pomenuo u kontekstu kako je dobio posao. To je nešto što građani Valjeva treba da znaju i ja u tome ne vidim ništa sporno. Ako on vidi, onda to već ukazuje na postojanje ozbiljnog problema”, naglašava Gajić i dodaje da mu se Srđan Radović unosio u lice, vređajući ga. Ovo, kako kaže, mogu potvrditi i svi prisutni ali i prisutno obezbeđenje koje je odmah reagovalo i sprečilo da dođe do težeg incidenta nakon čega je Radovića udaljilo iz zgrade Gradske uprave.

Gajić napominje i da mu je tokom njegovog izlaganja za skupštinskom govornicom, samostalni odbornik, Ljubomir Radović, konstantno dobacivao, upućujući mu uvrede i vređajući njega i njegovu porodicu, te da se takvo ponašanje Radovića nastavilo i u narednim pauzama.

Odbornik Srpske napredne stranke u Skupštini grada Valjeva, Aleksandar Ranković, takođe je imao šta da kaže apropo tvrdnje Ljubomira Radovića da je 2008. godine bio jedini diplomirani geograf na Birou za nezaposlena lica.

“Osmelili ste se da izgovorite jednu neistinu (da ne kažem da ste slagali) kada ste tvrdili da ste te 2008. godine na radno mesto u Kamenici došli kao jedini diplomirani geograf na Birou. Ja sam se potrudio i iščačkao da je sa 31.12.2008. godine na listi Nacionalne službe za zapošljavanje bilo tri nezaposlena diplomirana geografa na nivou grada, odnosno pet na nivou okruga”, rekao je Ranković i zapitao se kako to da je baš Radović upao na to radno mesto.

Inače, Ljubomir Radović je postao odbornik zahvaljujući listi “Dosta je bilo” koju je na poslednjim izborima predvodio lider pokreta Saša Radulović. Radović je bio prvi koji je napustio ovaj pokret, dok su za njim to učinila i preostala dva odbornika, Snežana Đekić Spajić i Rafailo Mitrović. Svi oni i dalje učestvuju u radu gradske skupštine ali kao samostalni odbornici, dok je Ljubomir Radović postao aktivista Lokalnog fronta Valjevo.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

6 Komentara

  1. Desanka
    July 22, 2018 - 10:12 pm

    Ludnica ne skupstina. Mada bolje i nepismeni Gajoc nego narkamanvine iz Lokalnog fronta!!!

    Reply
  2. Dalibor
    July 22, 2018 - 11:59 pm

    Tako mi je drago sto su izbacili onu nepismenu Slavicu Vujanac iz skupstine da nemate pojma. Ta zena je takvo zlo da to nije normalno. Napada Micu Ilica, napada sve koji bilo sta kazu za onaj olos od Pocute. A zna se i zasto ga brani toliko. Mora jadna nije njoj lako. Samo neka beze od valjeva dosta je bilo.

    Reply
    • Zoran
      July 24, 2018 - 8:10 pm

      Niko gospodju Slavicu nije isterao, samovoljno je izadla iz sale. Istina vredja!

      Reply
  3. Dragicaiz Valjeva
    July 23, 2018 - 12:01 am

    Ko jos shvata ove iz ovog fronta za ozbiljno. Narkomani su to. Bez belog polude pa pricaju svasta za skupstinskom govornicom. A policija nista ne radi kad se napadaju odbornici. Sramota , trebate smeniti onu bolestinu od sefa policije.

    Reply
  4. Teca
    July 23, 2018 - 7:25 am

    Lokalni front – sami narkomani.

    Reply
  5. Milan
    July 24, 2018 - 8:13 am

    Gajić smrad!

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *