Gvozdenović: Bez milosti prema izvođačima radova

Počeli su radovi u Ulici Poparski put, u dužini od 530 metara, veoma važne saobraćajnice, koja se nalazi u širem centru grada, a koja je nakon radova na vodovodnoj mreži, bila potpuno uništena i teško prohodna. Ove radove danas su obišli gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović, zamenik predsednika Skupštine Mihailo Milutinović i odbornik Milan Gajić. Vrednost radova je 14 miliona dinara, a izvodi ih preduzeće „Autotransport“.

poparski put 5

„Ova ulica je u širem centru grada i u ovom momentu se radi priprema za asfaltiranje. Bitno je da je urađena i kišna kanalizacija. U razgovoru sa ljudima koji ovde žive, saznao sam da je problem kanalizacije višegodišnji, da ne kažem i višedecenijski. Kako ovde živi dosta ljudi svih generacija, a naročito dece, u najskorije vreme ćemo videti kakvi su planovi Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu i „Vodovoda“, da izađemo u susret meštanima i da rešimo problem otpadne kanalizacije”, rekao je gradonačelnik prilikom obilaska radova i razgovora sa radnicima i žiteljima ovog dela grada.

Bez milosti prema izvođačima radova

Upitan za rokove završetka ovih radova, gradonačelnik je rekao da očekuje da će oni biti privedeni kraju kroz dve do tri sedmice i dodao da se izvođačima radova neće tolerisati bilo kakvo probijanje rokova. Ukoliko se to desi, gradonačelnik uverava da će nesumnjivo doći do određenih smena odgovornih.

Dr Slobodan Gvozdenović je istakao da se stvari u gradu pomeraju na bolje:

„Stvari se pomeraju, to svi vidite. Nažalost, uvek će biti nezadovoljnih, naročito onih koji nisu na vlasti, a misle da treba da budu na vlasti, žele sve da upropaste i namaknu omču Valjevu po ko zna koji put. Ovaj put, sigurno, neće uspeti. Radićemo još više, brže i radićemo još kvalitetnije nego što su neki pre nas radili. Bitno je da se građani uvere da su i gradonačelnik i njegov tim veoma agilni na terenu, da želimo da stvari dovedemo u red i da smo već mnogo stvari doveli u red. Očekujem da do kraja ove godine Valjevo bude jedno veliko gradilište, a samim tim će i građani biti zadovoljniji. Planovi za sledeću godinu su još veći i još ambiciozniji, ali o tom potom, ima još dosta vremena do usvajanja budžeta“, zaključio je gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović, prilikom obilaska radova u Ulici Poparski put.

poparski put 1
Gradonačelnik razgovara sa meštanima

poparski put 2

poparski put 6

Ostale vesti možete pročitati ovde.

2 Komentara

  1. Valjevac
    May 19, 2018 - 9:54 am

    Svaka cast za gradonacelnika i sto je poceo da radi da grad zasija konacno

    Reply
  2. Zoran
    May 22, 2018 - 8:00 pm

    Dugo se cekalo, krajnje vreme je da gradonacelnik uzme stvari u svoje ruke. Samo napred!

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *