LAJKOVAC: USPEŠNI NA SAJMU TURIZMA

Turistička organizacija opštine Lajkovac, na ovogodišnjem Međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu koji je trajao od 22. do 25. februara, predstavila je celokupne turističke potencijale svoje Opštine, kroz propagandni materijal i direktne kontakte sa posetiocima sajma.

” Štand su posetili predstavnici brojnih turističkih agencija, koje žele da turiste dovedu u Lajkovac, na Kolubaru, Vrače Brdo, Čovku, Anine, manastir Bogovađu, Markovu Crkvu i kako kažu uvere se da li još Mile ide lajkovačkom prugom, ali predstavnici brojnih gradova i opština i ustanova za turizam i kulturu, koji su želeli da uspostave razne vidove saradnje sa TO Lajkovac. Štand su posetili i predsednik Opštine Lajkovac Andrija Živković i inžinjer Vladan Kostić, predstavnik “Elmonta”, jednog od najvažnijih preduzeća koje uspešno funkcioniše na teritoriji Lajkovca, a kratko se zadržao i Ministar Rasim LJajić, koji je bio u obilasku celog sajma. Velikoj posećenosti lajkovačkog štanda doprinele su i glumice Biljana Đurović i Vjera Mujović, a u subotu je nastupila i frulašica Biljana Paunović;” rezimirao je Milutin Ranković ovogodišnje predstavljanje turističke ponude lajkovačke opštine na Sajmu turizma u Beogradu.

Direktor TO Opštine Lajkovac Milutin Ranković, kaže da je u ovoj godini mnogo više nego ikada ranije bilo posetilaca, koji su se interesovali za organizovane izlete u Lajkovac i konkretnu saradnju, te za učešće u programima manifestacija koje TO Lajkovac organizuje.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *