PROSTOR PEDIJATRIJE OPLEMENJEN DEČJIM RADOVIMA

Odeljenje Pedijatrije koje je protekle godine rekonstruisano zahvaljujući donaciji fudbalera Matije Nastasića, oplemenjeno je likovnim radovima polaznika likovne radionice Centra za kulturu. Najmlađi talentovani polaznici u likovnoj radionici Centra za kulturu, mentora Katarine Marinković, samoinicijativno su se dogovorili da sve svoje radove poklone obnovljenom odeljenju Pedijatrije Opšte bolnice Valjevo.

Rekonstruisano odeljenje sa prijemnim holom u kome se i obavljaju posete je i ujedno sada novi izložbeni prostor. Od najmlađih za najmlađe ovo je lep gest i način da se radovi vide u novom ambijentu. Mentor Katarina Marinković je prilikom postavke likovnih radova u hol Pedijaterije rekla da će i ubuduće polaznici likovne radionice Centra za kulturu svojim radovima i aktivnostima oplemenjivati prostor u kome se leče deca.

Godišnje se na našem odeljenju Pedijatrije hospitalizuje oko 1000 pacijenata kojima je obezbeđena dijagnostika i lečenje predviđeno za sekundarni nivo pedijatrijske zdravstvene zaštite..

 Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *