Gojković SNS: Da nastavimo razvojnu politiku Valjeva

Predsednik GO SNS-a Lazar Gojković izdao je saopštenje za javnost u kom naglašava značaj podrške Vladi Srbije i predsedniku Aleksandru Vučiću. „Politika predsednika Vučića nam sugeriše jedinstvo i nepodeljenost koja donosi dobrobit svim građanima. U tom pravcu idu sva naša zajednička ulaganja“, navodi Gojković izmedju ostalog u saopštenju koje prenosimo u celosti.

“Valjevo je konačno grad u koji se dolazi i grad koji se ubrzano razvija. Ozbiljne investicione projekte koje trenutno realizujemo i koji će oslikati jednu drugačiju, uspešniju budućnost našeg grada, realizujemo zahvaljujući podršci Vlade Srbije i razvojnoj politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naš grad više nije na margini i Valjevci više nisu zaboravljeni kao što je to nekada bio slučaj. U Valjevo će se uskoro dolaziti brzim trakama, dolaziti da se ostane i bude deo njegove budućnosti. U našoj industrijskoj zoni svoje fabričke pogone već je pokrenuo jedan (Bizerba), a u junu to će učiniti i drugi veliki investitor Hansgrohe. Dokaz razvojnog upravljanja gradskim budžetom i ulaganja države omogućila su da još jedan investitor Hisense Gorenje proširi svoje kapacitete. Kroz tu zonu,koja je nekada bila pusta poljana, a sada odredište  za sve one koji žele da rade, vrlo brzo doći će nam gasovod, potpisani su ugovori za postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda . Napušteni projekat kog su se Valjevci stideli, Gerontološki centar do kraja godine primiće prve korisnike. Valjevo će uskoro imati tri nova obdaništa, za svu našu decu bez razlike.

Politika predsednika Vučića nam sugeriše jedinstvo i nepodeljenost koja donosi dobrobit svim građanima. U tom pravcu idu sva naša zajednička ulaganja. Politika koja nam poručuje da čuvamo grad u kom generacijama žive dobri, pošteni i vredni ljudi. Ljudi koji zajedno dele radost, uspehe ali i tugu i padove. To naše zajedništvo, jedinstveno valjevsko, sačuvalo je naš duh i na njemu gradimo budućnost za sve generacije koje dolaze.

Zato kao gradonačelnik, jedan od Vas, pozivam sve ljude koji dele vrednosti kojima se kao građani ovog grada ponosimo, da 26. maja pružimo podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ispred Narodne skupštine u Beogradu isto onako kako je Valjevu pružena podrška za sve navedene projekte koji naš grad čine boljim i lepšim mestom za život.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *