Koncertom Crvene jabuke obeležen Dan grada Valjeva

Koncertom Crvene jabuke, sinoć je u Centru za kulturu obeležen Dan grada Valjeva, 20. mart. Posetioci su više od dva sata uživali u kvalitetnom koncertu jedne od najpoznatijih i najdugovečnijih grupa sa prostora bivše Jugoslavije, koji je obilovao emocijama i dobrom muzikom.

Dražen Žerić Žera, frontmen Crvene jabuke je na početku koncerta čestitao Valjevcima Dan grada, a tokom večeri je više puta pozdravljao Valjevo i slao srdačne poruke raspoloženoj publici, koja je u glas pevala hitove ove sarajevske grupe.

Sve generacije Valjevaca su imale priliku da posle dužeg vremena uživaju u kvalitetnom koncertu, a naročito što su u protekle više od dve godine, zbog korona virusa, bile retke prilike da se održe ovako veliki koncerti. Članovi benda Crvena jabuka, pored Dražena Žerića Žere su i Stjepan Šarić na klavijaturama, Krešimir Kaštelan na bas gitari,  Dario Duvnjak na gitari i Adrian Borčić na bubnjevima. Valjevska publika je prepoznala i velikim aplauzima i dobrom energijom nagradila članove benda za vrhunsku svirku i izvanredan doživljaj.

Besplatnim koncertom Crvene jabike za sugrađane, Grad Valjevo je pored svečane akademije koja je ranije tog dana održana u Centru za kutlru, čestitao Dan grada svim Valjevcima.

/Leparecvaljeva

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *