U Mionici se završavaju radovi na rehabilitacija trotoara

 

U Mionici su završavaju radovi na rehabilitaciji i rekonstrukciji 4 kilometara trotoara. Radovi se izvode u Ulici Dr Jove Aleksića, a potom će se nastaviti u Vojvode Mišića. Prošle godine je završeno 2,5 kilometara u Kolubarskoj ulici, kneza Grbovića, Dr Ljubomira Mihailovića, Rake Tešića i delu Dr Jove Aleksića čime je značajno unapređena bezbednost pešaka, a naročito đaka i dece.

– Najfrekventnije ulice u Mionici nisu imale trotoare. To smo morali da rešimo. Povećana je bezbednost pešaka, a naša varoš je dobila lepši izgled. Vlada Republike Srbije opredelila je 18,2 miliona dinara za rehabilitaciju trotoara u Mionici. Zahvaljujući politici predsednika Aleksandra Vučića, Mionica se razvija. Postajemo moderna varoš koja nudi nove sadržaje. U prethodnoj godini asfalitrali smo više od 50 kilometara puteva u opštini, a u Mionici više od 7 kilometara. Takođe, prošle godine započeli smo realizaciju  projekta izgradnje kanalizacione mreže vredne 1,2 milijarde dinara- rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković koji je dodao da će ove godine u Mionici započeti i rekonstukcija centralnog parka.

-Uskoro će početi rekonstrukcija centralne pešačke zone, a radovi na Kući Kolubarske bitke napreduju. Realizovaćemo ovaj veliki projekat u oblasti

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *