Zlatan pohod u Obrenovcu

Karate takmičari, Karate  kluba 014 iz Valjeva, dana 12.12.2021 godine uprkos veoma teškim vremenskim uslovima i putovanju koje je trajalo dva sata do hale u Obrenovcu, uspeli su da stignu i nastupe na 31 tradicionalnom Karate turniru u Obrenovcu.

Na karate turniru u Obrenovcu nastupilo je četvoro takmičara koji su osvojili sedam medalja na ovom prestižnom karate takmičenju.

Prvo je nastupio kata tim u klasi mladih nada 2009 godište, koji su sačinjavale: Ana Živanović, Tamara Dražić i Ivana Matić, koje su osvojile prvo mesto i zlatnu medalju. Nastup kata tima KK 014, nije prošao ne zapaženo od strane stručnih lica karate saveza, gde su učesnice i treneri pohvaljeni i ohrabreni da nastave sa radom u ovoj disciplini

Zapažen nastup na ovom turniru ostvario je i Matija Soldatović u klasi muških nada 2007 godište, gde je u svojoj kategoriji prikazao zavidnu tehniku u izvođenju kata i zauzeo prvo mesto i osvojio zlatnu medalju.

U pojedinačnom nastupu u klasi C  ženske nade 2009 godište nastupile su tri takmičarke kluba iz Valjeva koje su pokazale da i u pojedinačnim nastupima lako  demonstriraju karate tehniku  u izvođenju kata, tako da su sva tri odličja otišla u ruke raspoloženih takmičarki iz Valjeva i to. Ivana Matić prvo mesto i zlatna medalja, Ana Živanović drugo mesto i srebrna medalaj i Tamara Dražić treće mesto i bronzana medalja.

 

Uprava kluba zajedno sa trenerskim timom, veoma je zadovoljna postignutim rezultatom u Obrenovcu, što je još jedan od opipljivih dokaza da se predani rad i trud u ova teška vremna za sport generalno ipak isplati i bude nagrađen rezultatima.

Uprava kluba pozivaju sve devojčice i dečake predškolce i školarce od prvog do četvrtog razreda da u koliko imaju želju da se bave karate sportom da se zajedno sa svojim roditeljima, jave svakog utorka i četvrta od 20 časova u halu Partizan nekom od trenera KK 014 ili na telefone 0692224190 ili 0642532491. Mi radimo i za vreme raspusta.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *