UPIS U MUZIČKO ZABAVIŠTE VALJEVSKE MUZIČKE ŠKOLE

Nakon skoro 16 meseci pauze, u valjevskoj muzičkoj školi od 4. oktobra  kreće  veliko jesenje raspevavanje muzičkog zabavišta koje znalački, sa puno ljubavi, kreativnosti i mašte,  punih 13 godina vodi profesorka MŠ  „Živorad Grbić“,  Tamara Milosavljević.

Mališani uzrasta od pet i šest godina koji vole muziku i žele da razviju svoj talenat,  imaće priliku da kroz godinu dana rada sa profesorkom Milosavljević, kroz pesmu, muzičku igru i ples otkriju i razviju čaroban svet muzike u sebi.

Program muzičkog zabavišta valjevske muzičke škole u svakom malom polazniku razviće melodiku, ritam, harmonski sluh, sposobnost za aktivno slušanje muzike i razlikovanje one lepe od one drugačije. U muzičkom zabavištu , mališani će steći znanja iz osnovne muzičke pismenosti, upoznati se sa muzičkim instrumentima koji se uče u valjevskoj muzičkoj školi, ali  i otkriti šta je to koncert, šta solo a šta grupni javni nastup, šta pevanje u horiću,  šta sviranje u orkestru, a šta negovanje tradicionalne pesme i igre. Otkriće lepotu javnih nastupa, aplauza i značaj finog ponašanja edukovane publike na koncertu.

Sve to, i još mnogo toga lepog, što se kroz godinu dana rada dešava u učionici i ne može se prepričati u desetak rečenica, očekuje zainteresovane buduće najmlađe đake MŠ „Živorad Grbić“, od prvog ponedeljka u oktobru 2021.

Prijavljivanje za muzičko zabavište ove godine se realizuje online, do 10. oktobra, na Sajtu škole, popunjavanjem prijave koja se nalazi na linku:

http://www.muzika.edu.rs/index.php/aktuelno/808-upis-u-muzicko-zabaviste-2021

Detaljnije informacije, svi zainteresovani mogu dobiti u MŠ „Živorad Grbić“. Tel: 291-535, mejl: muzika.valjevo@gmail.com

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *