Proglašena lista SNS-a za lokalne izbore u Mionici

Srpska napredna stranka prvog dana predviđenog za izborne radnje, za manje od osam sati prikupila je potpise podrške i prva predala izbornu listu za lokalne izbore u Mionici.  Listu “Aleksandar Vučić za našu decu” za nekoliko sati potpisalo 431 građana Mionice. Opštinska izborna komisija proverila je i proglasila listu. Predsednik Opštinskog odbora SNS-a i aktuelni predsednik opštine Boban Janković, nosilac liste i kandidat za predsednika opštine i u naredne četiri godine. Janković ističe da  činjenica da su potpisi podrške prikupljeni za nekoliko sati svedoči o poverenju građana u Srpsku naprednu stranku.

– Mioničani su masovno došli da podrže listu Srpske napredne stranke za lokalne izbore u Mionici i time su još jednom potvrdili da imaju apsolutno poverenje u Srpsku naprednu stranku i politiku koju sprovodimo od republičkog do lokalnog nivoa. Srpska napredna stranka je stub Srbije. Politika predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije jeste politika razvoja, bolji život svakog čoveka. Mioničani su još jednom potvrdili da smo svi zajedno veliki pobednički tim koji radi u interesu svih građana na teritoriji cele opštine, u varoši, Banji Vrujci i svih 38 sela. Mioničani su svojim potpisom podržali nove investicije, nova radna mesta, nove puteve, nove vrtiće, nova dečija igrališta, kanalizaciju, sportske terene. Podržali su budućnost Mionice. Budućnost svoje dece. Živela Mionica. Živela Srbija – rekao je nakon predaje liste Boban Janković.

On je istakao da se u opštini Mionica radi najviše u njenoj istoriji. Da je zahvaljujući politici predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije samo u ovoj godini obezbeđeno više od 1,5 milijardi dinara za projekte koji drastično unapređuju život građana Mionice.

– Gradiće se kanalizacija, dva prečistača otpadnih voda, rekonstruisaćemo škole, gradimo asfaltne puteve u više od 25 sela. Vlada Srbije je podržala veliki broj projekata i možemo bez ustezanja reći da je ovo godina investicija za Mionicu – rekao je Janković.

Redovni lokalni izbori u Mionici održaće se 17. oktobra.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *