Trebinje grad u gostima

Na ovogodišnjim 34. Tešnjarskim večerima, predstavnici grada Trebinja će imati priliku da predstave svoju turističku ponudu, ali i da upoznaju Valjevo i turistički potencijal Divčibara.
Tim povodom, gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, direktorka Turističke organizacije Valjeva Ana Marković i član Gradskog veća zadužena za turizam Dragana Terzić, ugostili su predstavnike grada Trebinja.
Gradonačelnik Lazar Gojković i zamenik gradonačelnika Trebinja Dražen Bošković, razgovarali su o nastavku saradnje ova dva grada, s obzirom na to da je Valjevo treći grad sa kojim je Trebinje uspostavilo zvaničnu saradnju u oblasti turizma. Protokol o saradnji Valjeva i Trebinja su početkom juna ove godine potpisale direktorke dve turističke organizacije – valjevske Ana Marković i trebinjske Mirjana Putica, koja je takođe danas došla kao predstavnik Turističke organizacije Trebinja. Protokol je potpisan sa ciljem unapređenja saradnje u oblasti turizma, zajedničke turističke promocije, saradnje na  projektima, zajedničkim nastupima na međunarodnim i domaćim sajmovima, kao i bolje povezanosti turističkih agencija.
„Ovogodišnje Tešnjarske večeri su prilika da kao grad u gostima predstavite građanima Valjeva sve one lepote koje poseduje Trebinje i da zajedno dogovorimo buduću saradnju na brojnim poljima“, naglasio je gradonačelnik Gojković.

Građani Valjeva će imati priliku da tokom vikenda probaju specijalitete etno trpeze, ali i da upoznaju turističku ponudu grada Trebinja.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *