Vučić: Nove investicije u Valjevu, nova era za taj grad, Gojković: Ovo je veliki dan za Valjevo

Predsednik Vučić čestitao građanima Valjeva nove i velike investicije. Vučić kaže da će tokom leta bili položen kamen temeljac za izgradnju nemačke fabrike, za više od 500 zaposlenih.

Valjevci, čestitam vam nove i velike investicije! Živela Srbija!, napisao je Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će tokom leta bili položen kamen temeljac za izgradnju nemačke fabrike u Valjevu, za više od 500 zaposlenih.

„Danas sam posebno srećan što mogu da vas obavestim, jer smo se godinama borili, da dovedemo investitore u Valjevo. Ovo je divna vest za sve Valjevce i Valjevo“, poručio je Vučić u video poruci objavljenoj na instargram profilu „Budućnostsrbije“.

Na informciju o novom velikom investitoru, za portal INFO 24 govorio je prvi čovek grada Valjeva, Lazar Gojković.

 

„Ovo je veliki dan za Valjevo i dobre vesti koje stižu od predsdnika, kome se veoma zahvaljujem na  svemu. Naravno, i Vladi Republike Srbije, jer misle na Valjevo. Upravo je ovo potvrda o čemu smo i ranije pričali, a posebno kada smo počeli izgradnju nove ulice u privrednoj zoni, dužine 2,6 km, koja će biće poptpuno komunalno opremljena. I uprvo je ta ulica jedan od osnovnih uslova za dovođenje novih investitora. Došlo je vreme da stvaramo jednu novu, lepšu  budućnost za sve nas i da se bavimo samo pozitivnim stvarima“, naglasio je Gojković.

I to nije sve kada je u pitanju razvoj Valjevskog kraja. Predsednik Vučić je istakao da su nadležni, pored izgradnje brze saobraćajnice Lajkovac – Valjevo, čiji će završetak nastojati da ubrzaju, prvi put uspeli.

Tokom leta biće položen kamen temeljac za novu fabriku, koja će zapošljavati 500 radnika, a kako Vučić ističe, pregovara sa još jednom nemačkom fabrikom, da investira u Valjevu, čime bi taj grad rešio sve svoje probleme.

„Time bi bilo novca u lokalnoj samoupravi za lokalne puteve, kanalizaciju svakao završavamo. Počinje nova era i novi vek za naše Valjevo“, poručio je Vučić.

Kolubarski Info / Foto: ig @buducnostsrbijeav 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *